S................e
2013-07-23, 22:18
Tu masz Model Postaci z Wiedźmina 2
ps. Jak by ktoś nie wiedział kto to, to jest to Triss Merigold
(Fapujcie sobie dowoli sadolki)
m................k
2013-07-23, 22:20
j🤬 nilfgaard (celowo z małej litery)
A................8
2013-07-23, 22:21
Piwo za Wiedzmina.
Aczkolwiek brakuje modelu geralta. I jak ktoś wyżej napisał, chętnie byśmy obejrzeli jak geralt je chędoży
Widze że Sadistic schodzi na koty...
P................b
2013-07-23, 22:55
dominik_002 napisał/a:
Widze że Sadistic schodzi na koty...
No ładnie, ładnie, pierwszy post i już narzeka na stronę. Dominku, lepiej się odnajdziesz zapewne na demotywatorach albo na samosi.
J................S
2013-07-23, 22:56
Semi.exe napisał/a:
Tu masz Model Postaci z Wiedźmina 2
Obrazek
ps. Jak by ktoś nie wiedział kto to, to jest to Triss Merigold
(Fapujcie sobie dowoli sadolki)
Chędożyłbym
krz2 napisał/a:
Obrazek
nie wklejaj tu swojego zdjęcia z legitymacji
kiedyś była dama z gronostajem. teraz na zdjęciu nr 1. macie damę z c🤬jem. iście sadisticowe.
O k🤬a, a ja Wiedźmina (jedynka) przeszedłem, i sie nie doczekałem gołej Triss a tu proszę
Zbroja wszędzie ale cycki na wierzchu
nie rozumiem zeby fapować do obrazka... to już chyba trzeba nie mieć za grosz wyobraźni
@TataPszemka
Ale jesteś śmnieszny. Kupa zdjęciem z legitymacji. Brawo.
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
z................5
2013-07-23, 23:53
Ehh.. zajebiste ;p Szkoda, że nie cierpię grać w te rpgi... Przeszedłem skyrima i wystarczy mi to na długooooo... nudzi takie latanie od wsi do wsi i klepanie potworkow.
Swoja droga... Polecam serie total war ;p
Sam gram teraz w total war rome - strategia o starozytnym rzymie ;p Odwzorowane bitwy historyczne, liczy się strategia (tj mozna puscic podpuche, a potem od tyłu zaatakowac, okrazanie wroga, oblezenia miast ;p).. Teraz w grudniu wychodzi total war rome 2 z lepsza grafika ;p
Grę można nabyć na allegro, to jest Wiedźmin 2... 3 będzie w 2014 roku. Ściągajcie assasyny i inne shity, ale Wiedźmina... trochę szacunku...
Marszalek, gdybyś przeczytał Wiedźmina wszystkie książki wiedział byś co nie co o Nilfgaardzie...
LaTos, odchędoż się od Ves!
@Semi.exe
W książce miała kasztanowe włosy z złocistymi pasmami (coś takiego) i niebieskie oczy, inaczej sobie ją wyobrażałem. Ale ruda też dobra, można fapać