kolega pyta o link do całości

podpis użytkownika
poker better than life
Liczyłem że to coś na cerę to będzie szrama pazurem przez całą mordę, ale ostatecznie też wyszło ok.
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami...
podpis użytkownika
Uśpieni przez system, wychowani przez media,Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami...

BrianGriffin napisał/a:
Dałem radę.
Oczywiście masz na myśli ten moment od 0:14

osłabiają mnie takie żenujące, idiotyczne filmiki dla kretynów, ale jeszcze bardziej osłabiają mnie idioci, którzy łykają każde takie gówno byle tylko zobaczyć jakieś zrobione szmacisko i się zachwycać. K🤬a żal mi was naprawdę mi was żal. Ja nie mam nic nawet do zrobionych suk niech sobie będą, niech się jebią za hajs mam to w dupie... nie mogę jedynie znieść reakcji ludzi na kretyński filmik. P🤬da podnosi zwierzaka specjalnie po to aby ten naszczał jej na twarz i to nagrywa. Gdyby ludzie byli normalni to by pisali. "No we łbie ma nasrane, ale do r🤬ania się nadaje" albo "Wspaniałe osiągnięcie dać olać sobie twarz przez zwierzaka" A nie k🤬a ludzie zachwyceni, bo zrobiona p🤬da nagrała jakiś kretynizm, ale to nie jest ważne najważniejsze jest to, że jest zrobiona więc jej się wszystko wybacza. K🤬a jakie to zj🤬e i męczące

qwerq221
co to za projekcja? każdy ją zlał, wyzywał od sylikonów i żeby jej mordę lwiątko podrapało a Ty się spuszczasz nie wiadomo po co?
co to za projekcja? każdy ją zlał, wyzywał od sylikonów i żeby jej mordę lwiątko podrapało a Ty się spuszczasz nie wiadomo po co?