👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podtrzymał? Stary, ja lizałbym piasek po którym przed chwilą stąpała żeby taka piękna suczita w ogóle zerknęła w moją stronę, za seks z nią dałbym sobie wyciąc nerkę. Albo nawet dwie
za maly cycek a i dupka jak u malego chlopca.
Dobry kompresor, do tego z 8 atmosfer i cycki by urosly.
Dobry kompresor, do tego z 8 atmosfer i cycki by urosly.
Cycków to ona faktycznie nie ma, bo to młódka, pewnie dopiero za jakieś 5 lat jej urosną. Ale odnóża już fajne.
mamurra napisał/a:
...bo to młódka...
Chłopie... piętnastolatki czasem mają cycki jak Kaśka Figura. (tylko jędrniejsze)
To nie kwestia wieku.
Cytat:
Chłopie... piętnastolatki czasem mają cycki jak Kaśka Figura. (tylko jędrniejsze)
Ty to wiesz i ja to wiem... ale ja też wiem, że niektórym babom cycki rosną bardzo późno: 20 lat i z obu stron plecy, ta sama 25 i cyc. I co poradzę?

A odnóża fajne.
Hranipex napisał/a:
Na mnie jak zerkną, to majtasy ściągają przez łeb... mimo mojego podeszłego wieku. Pomyśl co się działo jak młody byłem
Ale zadnych panienek w majtasach nie bylo. Byla za to halucynacja z niedożywienia. Twój trud dopiero zaczon.
mamurra napisał/a:
Ty to wiesz i ja to wiem....
Co Ty chłopie, o co Ty mnie podejrzewasz... ja to tylko wyczytałem w Bravo Girl...

(na temat debila piętro niżej szkoda klawiatury)
Jakby kogoś 'kolega' pytał o modelkę to poniżej służę namiarem.
Scena z GIFa od 1:40
Scena z GIFa od 1:40

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie