Chciał być cwany, a wyszło jak wyszło
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:51
Wiecie moze jak sie nazywa Piosenka na koncu ??
juz w 1 filmiku tez byl i to bardzo czesto
z gory dzieki :*
juz w 1 filmiku tez byl i to bardzo czesto
z gory dzieki :*
Ale głupi ten CoD... Żeby wysłać wiadomość to pół minuty potrzeba...
PCty to juz wymierajacy rynek. pociagnie jeszcze kilka lat i pozniej juz tylko offica bedziemy odpalac na piecu
nie tu piwo poszło gdzie trzeba... konsole fajne są i na padzie da się grać w strzelanki, ale i tak do pc nie mają startu jeśli chodzi o szybkość akcji.
dobre sobie- popatrz na dochody firm komputerowych i konsol do gier. popatrz na liczbe sptrzedanych egzemplarzy. kompy maja jedynie ten plus, ze korzystaja z portow dajace wiele mozliwosci - patrz: mass efect 2, ktory chodzi plynniej niz mass efect 1. jednak jesli chodzi o moc obliczeniowa to konsole zdecydowanie sa na przedzie
jesli chodzi o przyjemnosc rozgrywki to rowniez- wolisz siedziec na krzesle i wykrzywiac sobie palce na klawiaturze, czy rozyebac sie wygodnie na kanapie, trzymajac w rekach pada i piwko?
jesli chodzi o przyjemnosc rozgrywki to rowniez- wolisz siedziec na krzesle i wykrzywiac sobie palce na klawiaturze, czy rozyebac sie wygodnie na kanapie, trzymajac w rekach pada i piwko?
@brzyt
'jednak jesli chodzi o moc obliczeniowa to konsole zdecydowanie sa na przedzie'
sam to wymyśliłeś? piękna bajka.
a co do przyjemności to co kto lubi, ja mam wygodne krzesłko, nogi zawsze w górze a jak trzeba na piwko tez się znajdzie miejsce i to nie na kieszeni cd
'jednak jesli chodzi o moc obliczeniowa to konsole zdecydowanie sa na przedzie'
sam to wymyśliłeś? piękna bajka.
a co do przyjemności to co kto lubi, ja mam wygodne krzesłko, nogi zawsze w górze a jak trzeba na piwko tez się znajdzie miejsce i to nie na kieszeni cd
jak dla mnie fakt, ze np taki ps3 ma w procku 9 rdzeni i komputer, w ktorym uzyto tego procka momentalnie zyskal miano najwydajniejszego kompa na swiecie, mowi sam za siebie
czemu mialbym nie miec, bo znam sie na czyms?
zajebista dedukcja
zajebista dedukcja
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie