Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
MapleLeaf 2016-04-09, 18:43 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-09, 18:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Szef 2016-04-09, 19:25 1
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-09, 19:58 8
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-09, 20:50
@MapleLeaf Az zadyszki dostalem ze smiechu jak to czytalem, niestety pokrywa sie to z wszystkimi faktami jakie do tej pory do mnie doszly. Sam nie mialem okazji bo opuscilem kraj w wieku 19 lat ale nasluchalem sie od kumpli i najezdzilem sie na przysiegi. Wiem ze jest tam jakas mala warstwa ktora robi to co do niej nalezy ale nazwal bym ja raczej wojskiem reprezentacyjnym. Co mi wiadomo te jedynie nasze jednostki specjalne trzymaja jakis tam poziom. Pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-09, 22:16
Zgłoś
Winterstorm 2016-04-09, 23:39
Zgłoś
konto usunięte 2016-04-10, 1:37
Aż się zalogowałem bo słuchać się nie da. Byłem w wojsku w styczniu.
Przeczytałem tylko ten topowy żałosny komentarz i odpowiem krótko:
Po to się szmaci poborowych o byle głupotę, żeby w razie W nie było problemu z dyscypliną. Ja akurat byłem w ojsku ochotnikiem ale tak czy siak było czuć, ze trzeba słuchać kadry i jesli kazali sadzić kwiatki korzeniami do góry to si sadziło korzeniami do góry i nic innego cie nie powinno obchodzić.
Wyobraź sobie wojsko gdzie każdy jest taki głupiomądry jak ten gość... Dowódca daje rozkaz a ten swoje polemiki urządza....
Aż się słuchać nie chce no ale takie "teorie" jak ten jegomość to może każdy marian przy wódeczce prawić
Kwestia szkolenia, sprzętu i pieniędzy to inna sprawa.
Zgłoś
Krak 2016-04-10, 8:47
Zgłoś
kopnijkota 2016-04-10, 16:35
z kantyny wraca:)
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem