Andrzej Juda to zwykły figurant. Tam kaczor rozdaje karty i pozwala żyć lub umierać pisowcom zasranym
Ja jebie ludzie modlą się do dudy..... Na stos z nim j🤬y heretyk i bluźnierca... Ciekawe jak wtedy by dziadek zaareagował
albo ludzie w polsce serio nie wiedzą w co wierzą i nie wiedzą o dogmatach swej religi albo serio u nas doszło do cichego rozłamu

Krew mnie zalewa jak widzę takich ludzi. Dlaczego ten nasz polski naród jest TAK GLUPI w 50% ??? Za 100 euro miesięcznie wykupili sobie władze , wstyd na całą Europę i świat !
A śmiejemy się z muzułmanów, że ko🤬y i.t.p. Zawsze i w każdym środowisku znajdą się ludzie o słabej woli, łatwi do zmanipulowania. Pamiętam jak moja była wychowawczyni z podstawówki ryczała jak bóbr w czasie transmisji pogrzebu Breżniewa, którą kazano nam oglądać zamiast lekcji.
kothletino napisał/a:
No i dlaczego jego głos jest równy mojemu... :/
bo Twój jest gównowarty
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

DariuszKalafior napisał/a:
Krew mnie zalewa jak widzę takich ludzi. Dlaczego ten nasz polski naród jest TAK GLUPI w 50% ??? Za 100 euro miesięcznie wykupili sobie władze , wstyd na całą Europę i świat !
A powiedz mi kto według Ciebie ma zarządzać krajem? Myślisz że polityk to pracuję dla dobra kraju? Każdy który zasiada w ministerstwie to w pierwszej kolejności myśli o sobie a jak już musi to zrobi coś dla obcych. Byłbym politykiem sam bym korzysta z przywilejów jak się da bo mogę i mi się to by należało. Taki zawód polityka, kradniesz według prawa.
Demokracja jest zła bo dwóch żuli pod sklepem ma więcej głosów niż profesor uniwersytetu.
jak on dziwnie klęczy
podpis użytkownika
Robić,albo nie robić.Nie próbować.