Psychiatria (Długoterminowa dzienna opieka pielęgnacyjna)
Szpital
Adres ul. Kościuszki 18
37-500 Jarosław
Dajcie mu namiary...
Szpital
Adres ul. Kościuszki 18
37-500 Jarosław
Dajcie mu namiary...
Ale po co prosić Szatana, o skracanie męki ludziom? Lepiej tym całkiem zdrowych, którym dobrze się wiedzie op🤬lić nogi. Zabawniej będzie...
podpis użytkownika
Ajaje kokodżambo

powiedział to, o czym wszyscy myślimy.
I gimbusów z Sadistic.pl
Amen
I gimbusów z Sadistic.pl
Amen
J🤬iec przy VNM'ie jakiegoś kutafona wzywa... Poj🤬y Tym, ściąć go!!

Ja bym go dał, żeby bronił Krzyża Smoleńskiego. Za późno już, cholera...

19player91 napisał/a:
<facepalm> Amen - niech tak się stanieAle tępy sp🤬ol....amen w pacierzu do szatana -.-
PS. Bardziej religijny niż wy ;p Tylko na chrzest, komunie , bierzmowanie , ślub to od koscioła ;d

@Tyler. Święta są to dam Ci spokój, nie chce Cie j🤬 za wyprany katolicki mózg, więc wesołych świąt życzę...

mam rozumieć, że książki Tolkiena "Władca Pierścieni" widoczne na filmiku to dzieło szatana? Mam takie same w domu... K...a, a myślałem że to pierdy tak siarką dają po nosie... Chyba mam przej🤬e....
Nie amen się mówi tylko Shemhamforash idioto.
i jeszcze:
In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi!
A w ogóle jeśli nie nagrał tego dla beki a na serio myślał, że modli się modli do Szatana to ma nieźle nasrane w bani.
Szatana nie ma k🤬a! To wymysł kościoła. Oddając hołd Szatanowi grasz tak jak Ci kościół zagra, czyli organizacja której jesteś zapewne oponentem... wpisujesz się w ich mitologię i przez to jesteś częścią tego kościoła, w skrócie mówiąc: r🤬any jesteś w dupe! Gwoli ścisłości Boga też niema!
i jeszcze:
In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi!
A w ogóle jeśli nie nagrał tego dla beki a na serio myślał, że modli się modli do Szatana to ma nieźle nasrane w bani.
Szatana nie ma k🤬a! To wymysł kościoła. Oddając hołd Szatanowi grasz tak jak Ci kościół zagra, czyli organizacja której jesteś zapewne oponentem... wpisujesz się w ich mitologię i przez to jesteś częścią tego kościoła, w skrócie mówiąc: r🤬any jesteś w dupe! Gwoli ścisłości Boga też niema!

podpis użytkownika
lizać c🤬y
Przyznaje się...spaliłem biblie w kominku... jarałem skręty z pisma świętego i tabaki... ale tak pop🤬lony aby się modlić do szatana nie jestem. A to, że się wyśmiewam z murzynów i ż🤬dów, nie znaczy, że coś do nich mam. Wręcz przeciwnie. Uważam, że powinniśmy uczyć się od naszych starszych braci w wierze.