📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu

Taa, jakiś "sadol" se wydrukował, przykleił nad biurkiem i machnął fotkę do internetów. Czy wojna ze starszymi ludźmi na prawdę jest warta tak żałosnych sztuczek?
up@
dokładnie! , zawsze można dziadka ze schodów zepchnąć
, babcie zaciąć w windzie! da się tylko trzeba od kompa wstać heheh
dokładnie! , zawsze można dziadka ze schodów zepchnąć

Fejk.
A jeśli nawet nie - niech się modlą za co chcą. Komu to przeszkadza? Tobie przeszkadza? No to masz kurewsko nieciekawe życie.
Łbów nie ucinają, piwa pić nie zabraniają, wieprzowiny jeść nie zabraniają - no żyć, nie umierać! Generalnie ksiądz za bardzo nie ingeruje w życie osoby niewierzącej, takiej jak ja. Przynajmniej ja tego nie odczuwam.
A jeśli nawet nie - niech się modlą za co chcą. Komu to przeszkadza? Tobie przeszkadza? No to masz kurewsko nieciekawe życie.
Łbów nie ucinają, piwa pić nie zabraniają, wieprzowiny jeść nie zabraniają - no żyć, nie umierać! Generalnie ksiądz za bardzo nie ingeruje w życie osoby niewierzącej, takiej jak ja. Przynajmniej ja tego nie odczuwam.
@ Magik2501
Nie mogę się z Tobą zgodzić. Im więcej ludzi wierzących, tym więcej praw rości sobie kościól (celowo z małej litery), już mamy restrykcyjne prawo aborcyjne, próba zakazu handlu w niedzielę itp. Więc proszę nie broń tych debili, bo oni nie bronią praw ateistów, tylko na siłę wszystkich do jednego worka.
Nie mogę się z Tobą zgodzić. Im więcej ludzi wierzących, tym więcej praw rości sobie kościól (celowo z małej litery), już mamy restrykcyjne prawo aborcyjne, próba zakazu handlu w niedzielę itp. Więc proszę nie broń tych debili, bo oni nie bronią praw ateistów, tylko na siłę wszystkich do jednego worka.

Xaahaar napisał/a:
@ up
A islamiści pracują w niedziele?
Dla nich, zdaje się, dniem wolnym jest piątek, więc w niedzielę chyba pracują.
przecież to już dawno mówili, że fejk. Dzizes jakie wy zacofane wy w internetach..

Może fejk, może nie - ale i tak nie przebiją tego:
To akurat na 100% nie jest fejk
To akurat na 100% nie jest fejk

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie