👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze do końca nie wie jak profesjonalnie zachowywać się jak pedzio
Tak się doj🤬iśmy do tych gównianych spinnerów ale powiedzcie mi czym ten szajs różni się od badziewia którym nasze pokolenie się bawiło?
W czym to jest gorsze od tych gównianych lepiących łapek którymi się podp🤬lało kartki koleżance z ławki?
Też wyrastaliśmy z tonami takiego czegoś a za kilka lat będzie nowa moda na kolejną zabawkę wypromowaną w internecie i znów będziemy się łapali za głowy.
Nawet nie chcę myśleć czym będą się bawiły nasze wnuki i prawnuki.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
W czym to jest gorsze od tych gównianych lepiących łapek którymi się podp🤬lało kartki koleżance z ławki?
Też wyrastaliśmy z tonami takiego czegoś a za kilka lat będzie nowa moda na kolejną zabawkę wypromowaną w internecie i znów będziemy się łapali za głowy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Cytat:
Albert EinsteinIch weiß nicht mit welchen Waffen sich die Menschen im 3. Weltkrieg bekämpfen, aber im 4. werden es Keulen sein.
To jest jedna z takich osób w społeczeństwie, które łapią wszystko z TV. Niby to "relaksuje"

Bo spinerami bawiło się w podstawówce, a tu rozmaitej maści i niewiadomej płci osobnicy w wieku licealnym nap🤬lają.

Spinery to były z chipsów. Też się tym człowiek bawił w podstawowce. Moze inni ludzie którzy byli wtedy w naszym wieku też sie pukali w glowe widzac kręcące się plastikowe gowna.

chodzi o to by sprzedać niepotrzebne rzeczy.chińczycy mieli 200 milionów łożysk które miały być montowane w silniczkach mechanizmu obrotu lufy ich czołgów ale nie spełniły wymagań co do wytrzymałości.to c🤬jki wymyślili takie cudeńko i wszystko im zeszło na pniu.
Velture napisał/a:
Tak się doj🤬iśmy do tych gównianych spinnerów ale powiedzcie mi czym ten szajs różni się od badziewia którym nasze pokolenie się bawiło?
nie przypominam sobie abym sie bawil w dziecinstwie zabawkami dla dzieci z autyzmem...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie