Kilkujadek94 napisał/a:
jak on teraz nos wydmucha?
Pomyślałem o tym samym, a co jak będzie miał katar... o k🤬a

Normalnie człowiek to ma problemy, bo ciężko rano wstać do pracy, dziecko w nocy płacze albo nastolatki się buntują, kolejne kontrole w firmie itp, nie mówiąc już Azjatach którzy zap🤬lanie od świtu do nocy maja we krwi.. A taki nowoczesny człowiek Zachodu ma inne problemy. Nawet nie zauważy kiedy muzułmanie albo inni azylanci op🤬lą go na śniadanie..
Powieki z dziurami by lepiej wyglądały. Teraz w razie kataru będzie musiał wkładać tampon...
Para ....buch
Koła w ruch
Mózg....stop
Koła w ruch
Mózg....stop
podpis użytkownika
eeee, szkoda gadać...
Chciałem zapytać "po c🤬j takie coś?", ale chyba sam sobie odpowiedziałem
Gdyby tak się zastanowić, to po 1 primo w niczym mi to nie przeszkadza, więc c🤬j w to, a drugie primo ultimo - widząc takie coś, od razu wiem że gość pod kopułą ma kisiel, więc nie marnuję czasu na ewentualną wymianę zdań , a to już plus. Spoko sprawa

podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
No piękny k🤬a jesteś
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Mam nadzieję, że ktoś mu tam wsadzi kłódkę i ucieknie z kluczykiem. >D
Nikt mi nigdy nie wmówi, że ludzie z jakimikolwiek modyfikacjami w widocznych miejscach ciała (szczególnie na twarzy) są w pełni zdrowi psychicznie i wcale nie szukają atencji, gdyż sami sobą nic nie reprezentują.

gaja1 napisał/a:
Jeszcze tylko łańcuch na szyję, ogon w d....ę i na pastwisko. Teraz widać jak Inni kretynieją. Nie jestem rasistą, ale bydło powinno być na pastwisku
Bydło to chyba zwierzęta, a nie oddzielna rasa człowieka?
smok wawelski lubi to
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Nie oglądać, szkoda czasu, a porzygać się można. Wnioskuję do administracji o przeniesienie do działu fekalia na hardzie.
skazi80 napisał/a:
Przynajmniej przegrodę ma prostą ten z🤬b
Narazie, niech przyjedzie do Polski...
podpis użytkownika
Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO p🤬lnięty.