👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze tylko łańcuch na szyję, ogon w d....ę i na pastwisko. Teraz widać jak Inni kretynieją. Nie jestem rasistą, ale bydło powinno być na pastwisku
Zróbcie mnie królem świata, w kilka dni takie ścierwa przyozdobią przydrożne drzewa.
Faktycznie musi się dobrze oddychać, bez oporu nozdrzy. Czy ktoś może wie gdzie tak naprawdę jest większy opór dla powietrza - w nozdrzach czy w głębokiej przegrodzie która jest krzywa?
Cóż, ja jestem tolerancyjny, niech każdy robi to co kocha.
Ten kocha wyglądanie jak hmm... Odmiennie.
Żołnierz na froncie kocha strzelać do wyróżniającego się celu.
Ten kocha wyglądanie jak hmm... Odmiennie.
Żołnierz na froncie kocha strzelać do wyróżniającego się celu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie