Gość pyta czy może pożyczyć telefon, bo mu się rozładował i... zaczyna sp🤬alać.
Niektórzy śmiesznie reagują.
Konto usunięte
2013-01-28, 12:19
Jak się nazywa kanał tego kolesia?
-Majestic- napisał/a:
Jak się nazywa kanał tego kolesia?
LAHWF
u nas prosząc o telefon dostał by wp🤬l nie daj boże jak by ktoś mu faktycznie pożyczył by dał nogę a by go łapnoł to koleś je w najlepszym wypadku w szpitalu a w najgorszym w trumnie ;p
podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!
Konto usunięte
2013-01-28, 14:28
Up@ Co wy macie z tym: "U nas w Polsce dostałby wp🤬l za samo pytanie" To jest jakiś kompleks, czy wy w to naprawdę wierzycie, że dostałby w mordę?
Śmieszy mnie coś takiego w c🤬j.
Konto usunięte
2013-01-28, 15:35
mnie bawią filmiki tych gości bardziej niż to, że jakiś gówniarz p🤬lnie się w jaja łopatą albo deskorolką.
W Polsce ten program by nie przeszedł...Nie tutaj
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Za krzywe spojrzenie dostaniesz wp🤬l, Ty chyba ze wsi jesteś.
Konto usunięte
2013-01-28, 17:26
Ale bym się uśmiał gdyby uciekał z Moim telefonem no naprawdę
Konto usunięte
2013-01-28, 17:26
Ha ha ha.. śmieszne k🤬a.. naprawdę zabawne.
Konto usunięte
2013-01-28, 17:31
Niezła metoda dla złodziejaszków: jeden robi dokładnie to samo co na filmie, drugi nagrywa. Jeżeli nie da rady uciec - pokazują kamerę i śmieją się, że to żart. Jeżeli ucieknie - mają telefon.
Konto usunięte
2013-01-28, 17:32
Koleś z 2:27 ma totalnie wyj🤬e :d
@grigori985 tia. u nas jest tak niebezpiecznie, że za pytanie o godzinę można skończyć płonąc na stosie. Idz pan w c🤬j. Dawno chyba na dworze nie byłeś.
Konto usunięte
2013-01-28, 17:34
No bo w Polsce jest trochę mniej p🤬d(ale tu pewnie też wycinali, by same p🤬dy zostały). No nie wiem, specjalnie postawny nie jestem, ale jakby mi gość zaczął odchodzić(no chyba, że jakiś pakier, ale wtedy bym telefonu nie użyczał) no to zatrzymałbym od razu.
W Polsce dostał by w p🤬de i jeszcze musiał by laske op🤬lić za taki numer.