Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mógłbyś mi ustąpić miejsca? NIE!!
r................7 • 2014-01-30, 11:49
Kolejna historia z życia wzięta (nie moja):

Siedzę sobie spokojnie w autobusie, aż tu wchodzi taka stara baba, śmierdząca na kilometr gównem, z miliardem różnorodnych siatek, toreb, koszyczków, czy c🤬j wie jeszcze czego. Myślę sobie - O nie, nie siadaj koło mnie, k🤬a. No ale jak c🤬jnia to c🤬jnia, p🤬lnęła się obok mnie, wyj🤬a na mnie połowę tych siat i jeszcze cieszy mordę. Przesiedziałem tak chyba z 2 przystanki, no ale k🤬a już nie mogę wytrzymać tego smrodu, no to wstaję, biorę swoją torbę i przesiadam się na wolne miejsce. Siedzę sobie jakiś czas zadowolony, że wyzwoliłem się z cuchnących oparów wydobywających się z istoty siedzącej obok mnie, aż tu wchodzi kolejna babura i już się gapi na miejsce obok mnie. Myślę sobie - o k🤬a, następna, o nie tym razem nie siądziesz tu, no i p🤬lnąłem swoją torbę na miejsce obok. Kobita lekko znietrzeźwiona zaistniałym faktem, chwiejnym krokiem zbliża się ku mnie, podchodzi i wypowiada następujące słowa: Dobry człowieku czy był byś tak uprzejmy i ustąpił byś mi miejsca. Myślę sobie: K🤬a mać p🤬lona wieśniaro, wyp🤬alaj na miejsce k🤬a, 10 kroków dalej i nie zawracaj mi tu dupy. Oczywiście ja jestem człowiekiem bardzo kulturalnym więc powiedziałem to co pomyślałem, tylko grzeczniej to ujmując. Babka się obejrzała, zauważyła to miejsce, o którym mówiłem i wiecie co powiedziała?? K🤬a mać, powiedziała, że ona woli na tym miejscu co jest moja torba. K🤬A i wiecie co zrobiłem, wziąłem zamaszystym ruchem moje bety, wykonałem następująco 10 p🤬lonych kroków i usiadłem na j🤬ym wolnym jak sto c🤬ji miejscu, k🤬a. Następne 5 minut było spokojnie, aż tu wchodzi taki kolo, w średni wieku, ok. 50, gapi się przez chwile na mnie, ja myślę: No k🤬a jego mać, jak mnie poprosi żebym mu ustąpił to go rozp🤬olę. Jak przewidziałem tak się stało, kolo podchodzi do mnie i p🤬li starą gadkę: Czy byłym tak dobry ... bla bla bla. Rozejrzałem się po autobusie... i wiecie co zobaczyłem. K🤬a mać zobaczyłem wolne miejsca na końcu autobusu. Więc grzecznie mu odpowiedziałem, że tam są jeszcze wolne miejsca. A wiecie co ten koleś mi odpowiedział, wiecie. K🤬AAA!! Spytał się mnie czy JA nie mógłbym się tam przesiąść. No to teraz mnie wk🤬ił koleś ale, że ja jestem tak bardzo dobrym "chłopczykiem" to rzuciłem mu w twarz tylko "NIE". Parę przystanków dalej już wysiadłem. Idę sobie do domu i rozmyślam o tym co się stało, na początku to miałem myśli typu, K🤬a co za ludzie, ale później to się śmiać z tego zacząłem.
Zgłoś
janniezbedny23 2014-01-30, 12:12 1
A jaki macie problem, jak się Wam nie podoba komunikacja miejska to robić prawo jazdy samochód CPN i w drogę. A jak kogoś nie stać to zostały jeszcze rowery przeważnie z dwoma pedałami...
Zgłoś
m................s 2014-01-30, 12:14
kilka piw i odrazu g(ó)wna? no ciekawe, a tyle ciekawych tematow laduje w sucharach...
Zgłoś
J................k 2014-01-30, 12:15 2
Cytat:

Kolejna historia z życia wzięta (nie moja)

Cytat:

(nie moja)

Kto tu k🤬a jest baranem. Poziom obecnego społeczeństwa mnie dobija...
Zgłoś
donald_schetyna 2014-01-30, 12:16 5
Autorze, wypada tylko współczuć ci tego, że jesteś debilem i niewychowanym, rozpieszczonym 16-letnim gówniarzem. Siedzenia w autobusie są po to żeby ludzie tam siadali a nie dla twojego pedalskiego plecaczka. Jak się nie podoba, możesz stać albo kupić sobie samochód. Za takie wieśniactwo to wp🤬l powinieneś dostać a nie chwalić się tym w necie.
Zgłoś
szympas1 2014-01-30, 12:18 2
Taki k🤬a kulturalny, że wypowie grzecznie ale j🤬ego miejsca nie ustąpi.
Tak jak Magik2501 napisał. Żyjemy w cywilizowanym kraju a nie u arabów. Więc do c🤬ja widząc starszą osobę w komunikacji miejskiej ustępujesz je miejsca automatycznie a nie czekasz aż cię o to poprosi. Wracaj do przedszkola może od 5-latków się nauczysz dobrego zachowania.
Zgłoś
Aragon1988 2014-01-30, 12:21 3
Smuty gimbusa, olać i scrollować dalej, na prawdę szkoda czasu.
Zgłoś
A................n 2014-01-30, 12:27 4
Żygam już tymi historiami z moherami i ustepowaniem miejs. Jestes mlody to STOJ K🤬A i nie bedzie problemu. Oni pracowali po 40 pare lat na nedzna emeryture i musza zap🤬lac w tym wieku po miescie co by zaoszczedzic kilka groszy zeby wystarczylo zeby powiazac koniec z koncem, a dla ciebie to wielki problem zeby podniesc p🤬de i sie ruszyc 2 metry
Zgłoś
J................r 2014-01-30, 12:30 4
Słuchawki na uszy i udajesz, że śpisz, albo śpisz i nie ma problemu.
Zgłoś
F................6 2014-01-30, 12:35
Ja też jeżdżę wk🤬iony w MPK, raz, że mam powody, gdy jest ścisk i opierają się o mnie jacyś żule, a dwa, że jestem j🤬ym burakiem z wiecznie smutno-złym ryjem.
Zgłoś
Bakermistrzu 2014-01-30, 12:37 4
opis niczym z tego filmu...

Zgłoś
B................z 2014-01-30, 12:55 1
Tylko parówy dają torby, plecaki na miejsca siedzące.
Zgłoś
c................c 2014-01-30, 13:08 2
System edukacji zawiódł. Przez to, że w szkole można się op🤬lać, bo i tak nic za op🤬lanie się nie grozi, 16-latkowie podający się za starszych przesiadują sobie na c🤬jnia.pl i szukają "historii własnych (nie moich)" żeby wstawić na sadistica i poczuć akceptację tłumu .

Cóż. Pasja to pasja w sumie
Zgłoś
s................v 2014-01-30, 14:02 1
Kulture wynosi się z domu.
Zgłoś
pawil006 2014-01-30, 14:08 2
A ja się chłopaczkowi nie dziwie. Raz spieprza od baby która zakłóca porządek (wydzielając efekt j🤬ia gównem), następnie druga baba widząc ileś miejsc wolnych musi siąść na tym konkretnym bo jej sie podoba. Chłopaczek wstaje i się przenosi. I jak później facet który wcale nie jest stary i niedołężny chce znowu przeganiać go po autobusie to odmawia. Gdzie tu jakikolwiek brak kultury ? Bo ja go widze tylko po stronie baby która śmierdzi.

A to co se chłopak myślał i jak ludzi nazywał to tylko jego sprawa.

Jeździłem 3 lata autobusami do LO. W okolicy gdzie auta miał każdy to z tej formy komunikacji korzystali głównie nastolatkowie, stare baby i menele. I autobus teraz wybiorę w ostateczności. Już lepiej se chiński skuter kupić.
Zgłoś
korinogaro 2014-01-30, 14:12
@Magik2251 tzn. że prawdziwa cywilizacja jest na wschodzie europy a nie na zachodzie. Bo na zachodzie nikt miejsca nie ustępuje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie