Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mógłbyś mi ustąpić miejsca? NIE!!
r................7 • 2014-01-30, 11:49
Kolejna historia z życia wzięta (nie moja):

Siedzę sobie spokojnie w autobusie, aż tu wchodzi taka stara baba, śmierdząca na kilometr gównem, z miliardem różnorodnych siatek, toreb, koszyczków, czy c🤬j wie jeszcze czego. Myślę sobie - O nie, nie siadaj koło mnie, k🤬a. No ale jak c🤬jnia to c🤬jnia, p🤬lnęła się obok mnie, wyj🤬a na mnie połowę tych siat i jeszcze cieszy mordę. Przesiedziałem tak chyba z 2 przystanki, no ale k🤬a już nie mogę wytrzymać tego smrodu, no to wstaję, biorę swoją torbę i przesiadam się na wolne miejsce. Siedzę sobie jakiś czas zadowolony, że wyzwoliłem się z cuchnących oparów wydobywających się z istoty siedzącej obok mnie, aż tu wchodzi kolejna babura i już się gapi na miejsce obok mnie. Myślę sobie - o k🤬a, następna, o nie tym razem nie siądziesz tu, no i p🤬lnąłem swoją torbę na miejsce obok. Kobita lekko znietrzeźwiona zaistniałym faktem, chwiejnym krokiem zbliża się ku mnie, podchodzi i wypowiada następujące słowa: Dobry człowieku czy był byś tak uprzejmy i ustąpił byś mi miejsca. Myślę sobie: K🤬a mać p🤬lona wieśniaro, wyp🤬alaj na miejsce k🤬a, 10 kroków dalej i nie zawracaj mi tu dupy. Oczywiście ja jestem człowiekiem bardzo kulturalnym więc powiedziałem to co pomyślałem, tylko grzeczniej to ujmując. Babka się obejrzała, zauważyła to miejsce, o którym mówiłem i wiecie co powiedziała?? K🤬a mać, powiedziała, że ona woli na tym miejscu co jest moja torba. K🤬A i wiecie co zrobiłem, wziąłem zamaszystym ruchem moje bety, wykonałem następująco 10 p🤬lonych kroków i usiadłem na j🤬ym wolnym jak sto c🤬ji miejscu, k🤬a. Następne 5 minut było spokojnie, aż tu wchodzi taki kolo, w średni wieku, ok. 50, gapi się przez chwile na mnie, ja myślę: No k🤬a jego mać, jak mnie poprosi żebym mu ustąpił to go rozp🤬olę. Jak przewidziałem tak się stało, kolo podchodzi do mnie i p🤬li starą gadkę: Czy byłym tak dobry ... bla bla bla. Rozejrzałem się po autobusie... i wiecie co zobaczyłem. K🤬a mać zobaczyłem wolne miejsca na końcu autobusu. Więc grzecznie mu odpowiedziałem, że tam są jeszcze wolne miejsca. A wiecie co ten koleś mi odpowiedział, wiecie. K🤬AAA!! Spytał się mnie czy JA nie mógłbym się tam przesiąść. No to teraz mnie wk🤬ił koleś ale, że ja jestem tak bardzo dobrym "chłopczykiem" to rzuciłem mu w twarz tylko "NIE". Parę przystanków dalej już wysiadłem. Idę sobie do domu i rozmyślam o tym co się stało, na początku to miałem myśli typu, K🤬a co za ludzie, ale później to się śmiać z tego zacząłem.
Zgłoś
kyk 2014-01-30, 11:57 13
0 piw i główna? O.o
Zgłoś
elvis02 2014-01-30, 11:58 8
Piwo za ortografię. Historia do dupy.
Zgłoś
serintakma 2014-01-30, 11:58 25
Nawet nie zaczynajcie czytać, strata czasu
Zgłoś
t................x 2014-01-30, 12:00 28
kyk napisał/a:

0 piw i główna? O.o

bo to artykuł wiadomość dnia i automatycznie przenosi sie z onetu i umieszcza na głównej
Zgłoś
Marxe 2014-01-30, 12:01
k🤬a,wchodze na główną,patrze temat z 2 piwami,więc próbuje znowu wejść na główną przeświadczony,że siedze w poczekalni a tu taka niespodzianka
Zgłoś
h................u 2014-01-30, 12:01 1
co to za gówno?
Zgłoś
Pater patriae 2014-01-30, 12:02 21
Straszny buc z Ciebie.

podpis użytkownika

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
L................7 2014-01-30, 12:02 1
Kogo się spodziewałeś w komunikacji miejskiej? Taki jest przekrój społeczeństwa.
Polecam zakup samochodu.
Zgłoś
karinawaw 2014-01-30, 12:02 12
Czekam na komentarz o kierowcy który zaczął klaskać... Zaraz.. przecież sama go już napisałam. No dobra mogę wrócić już do kuchni.
Zgłoś
Flesz 2014-01-30, 12:03 1
ta historia jest taka prawdziwa na codzien.. niestety jako Polaczek nie moge sobie pozwolic na samochod i mam takie sytuacje na codzien
Zgłoś
Magik2501 2014-01-30, 12:04 117
Więcej szacunku dla starszych ludzi imbecylu. Wchodzi pani w podeszłym wieku to masz podnieść swoje śmierdzące dupsko i ustąpić, bo żyjemy w cywilizowanym kraju, gdzie cywilizowani ludzie tak robią. K🤬a nawet małpy mają więcej kultury.

Raz byłem świadkiem mega sytuacji - starsza pani (typowa, z takim wózeczkiem na kółkach) zapytała jednego z dwóch rozweselonych gówniarzy (14-16 lat) czy jeden z nich byłby tak miły i wstał, na co ten siedzący od przejścia rzucił "nie ma mowy, a stój sobie moherze" i obaj w debilny śmiech. Nie minęło kilka sekund jak gość siedzący przed nimi odwrócił się i wyj🤬 cudownego gonga na twarz tego pedała. Ktośtam się oburzył, że młodego uderzył i ten krwawi, ale sytuacja pozytywna.
Nikt nie bił brawa, nikt nie tańczył z radości, kierowca wyskoczył z tortu.

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
NatenczasWojski 2014-01-30, 12:05 1
a w Praskim metrze każdy ma prawo siedzieć

youtube.com/watch?v=rjmOs5YgU1I
Zgłoś
Shidu 2014-01-30, 12:05 10
Śmiałeś się ze swojej, głupoty czy buractwa ?
Zgłoś
P................x 2014-01-30, 12:09 1
Dlatego nie jeżdżę komunikacją wiejską a jak już się tak złoży że jadę, mimo pustego autobusu stoję bo nie lubię tej bandy starych srusów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie