konto usunięte
2011-03-16, 17:47
Terrorystę zapraszać do chałupy!? Taką głupią córkę wychować to też sztuka.
T0B1
2011-03-16, 20:01
Nie rozumiem toku myślenia ludzi co myślą, że jak wstawią coś po angielsku to to jest jakieś lepsze, śmieszniejsze czy coś. To się tyczy większości tych sadoli po angielsku, które równie dobrze mogłyby być po Polsku a ich sens by się nie zmienił. No i to tłumaczenie, nie wiem, czy ludzie myślą, że tu sami idioci wchodzą, którzy nie znają angielskiego albo chociaż Google Translate? Jak ktoś wstawia coś po angielsku to chyba nie po to, żeby to było po polsku skoro ma mieć sens w języku angielskim (w końcu w angielskim jest tyle idiomów czy homonimów, więc tłumaczenie nie ma sensu)?
Tak se napisałem co myślę... nie podoba się? Nie musi, w końcu to moje myśli nie Twoje.
@unimator
sęk w tym, że włażą tu też np.: gimnazjaliści, a nie jestem pewien czy o ni znają tak dobrze angielski.
poza tym, w jakim języku miał to wstawić skoro jest po angielsku na facebook'u? jak by napisał po polsku to (idę o zakład), że mielibyśmy komentarze w stylu "kolejna historia z życia wzięta, kierowca autobusu wysiadł i zaczął klaskać", a przecież nie o to chodzi.
konto usunięte
2011-03-16, 22:46
Za tłumaczenie nie będzie piwa
konto usunięte
2011-03-17, 0:14
@wszyscy wyżej
stawiam wam po prozaku i wielkim kuble w który morda...