Serdeczny Ch*j w dupę moherom z autobusu ZTM w Warszawie.
Wracałem dzisiaj po oddaniu krwi, chwilę wcześniej pomogłem kobiecie wnieść wózek z dzieckiem do autobusu, pech chciał, że za mocno szarpnąłem wózek ręką z której miałem pobieraną krew i zrobił mi się mały siniak.
Usiadłem na przeciwko dwóch moherowych beretów, ułożyłem swoją rękę wygodnie na nodze w ten sposób ukazując siniaka, oparłem głowę o szybę i zamknąłem oczy.
Długo czekać nie musiałem na odzew moherów:
"Patrz, kolejny narkoman!!, co to się z tym światem dzieje!?"
Otworzyłem oczy i odparłem:
"oby pani starsza nigdy nie potrzebowała krwi tego narkomana"
Nie, nie jestem pedałem, nie noszę rurek, mam krótkie włosy
'' ułożyłem swoją rękę wygodnie na nodze '' po c🤬j je obmacywałeś ?
podpis użytkownika
"By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne"
-Nicolas Gomez Davilla
k................a
2014-05-17, 17:50
a kierowca autobusu krwi nie oddawał
mogłeś bez odzywania się pokazać moherom legitymację honorowego dawcy
ew. poprosić je o nazwiska w celu złożenia oświadczenia o nie darowanie swojej krwi tym konkretnym moherom
N................m
2014-05-17, 18:03
no ale k🤬a jak im coś wyglądało na siniaka po wstrzykiwaniu marihuaninytitit to wiesz mają prawo. Jak jak widzę kolesia p🤬de to mówie sobie "pewnie pedał" no i co? wyglada to, to tak ma.
Nie potrzebny ból dupy, mam nadzieje że nie płakałeś cały dzień i nie wyglądałeś tak
youtube.com/watch?v=VAmeBl50Dns jak sie w ogole wkleja w komentarze różne rzeczy?
Cytat:
"oby pani starsza nigdy nie potrzebowała krwi tego narkomana"
Nie, nie jestem pedałem, nie noszę rurek, mam krótkie włosy
ale ci moher doj🤬
pakicito napisał/a:
Cytat:
ale ci moher doj🤬
Doj🤬 to mi może... osoba która coś dla mnie znaczy, a nie jakiś zaj🤬y moher
x................s
2014-05-17, 18:33
otrzyj lzy, wszystko będzie dobrze
w................a
2014-05-17, 18:42
Chyba nie masz na czole napisane "oddaję krew", więc skąd mogły wiedzieć że wracasz z centrum krwiodawstwa?
@UP
A ja mogę powiedzieć że jesteś prostytutką. Możliwość (c🤬kę) masz, więc jesteś prostytutką. A na czole nie masz nigdzie napisane że nie jesteś
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
C................7
2014-05-17, 19:14
Marihuaninen wsztrzykiwałes zapewne
vorel napisał/a:
Serdeczny Ch*j w dupę moherom z autobusu ZTM w Warszawie.
Błagam - zachowuj na przyszłość swoje fantazje erotyczne dla siebie...
k................e
2014-05-17, 19:19
Ale dlaczego na sadistic, a nie Spotted: ZTM Warszawa? O ile jest coś takiego.
Po drugie... słyszałam już tyle razy mega opowiastki o tym, jak to ktos po pobieraniu krwi został nazwany narkomanem, że aż sie w dupie od tego przewraca. Zazwyczaj autorami były cioty, dla których pobranie/oddanie krwi było życiowym wydarzeniem.
x................s
2014-05-17, 19:28
pojechał oddać krew, żeby wziąść dzień wolny w gimbazjum, bo była "klasoofka z bioli"
Dobrze, że spermy nie oddawałeś, bo nie wiem jak byś c🤬ja w autobusie poukładał
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.