Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2020-08-13, 22:26 1
Później to sie zesrałeś.
Zgłoś
maderfakermen 2020-08-13, 22:53 19
Sej_maj_nejm_bicz, przestań się mazać tęczowa c🤬o
Zgłoś
freaky 2020-08-13, 23:20 1
A może cały ten Margot to po prostu typ, który ma mniej niż 180 cm wzrostu?
Zgłoś
konto usunięte 2020-08-14, 0:04
Nie mieliście h🤬je z konfederacji zająć się obniżaniem podatków ? a zamiast tego fetor intelektualnego kału i szkalowanie LGBT tacy z was wolnościowcy
Zgłoś
mtxdvr 2020-08-14, 0:07 6
Hogger napisał/a:

Nie mieliście h🤬je z konfederacji zająć się obniżaniem podatków ? a zamiast tego fetor intelektualnego kału i szkalowanie LGBT tacy z was wolnościowcy

Se k🤬a obniż podatki gdzie PiS ma j🤬ą większość w Sejmie a prezydencki to Duduś. Wiesz jak to działa, czy za młody jesteś?
Zgłoś
ritu4l 2020-08-14, 0:10 6
freaky napisał/a:

A może cały ten Margot to po prostu typ, który ma mniej niż 180 cm wzrostu?

Też mam mniej niż 180 cm i nie jestem niedorozwinięty
Zgłoś
freaky 2020-08-14, 0:14 4
Hogger napisał/a:

Póki co sejmowa komisja regulaminowa, spraw poselskich i immunitetowych (serio to istnieje) wystąpiła z inicjatywą ustawodawczą dot. projektu zakładającego podwyżkę wynagrodzeń dla parlamentarzystów, którą przyjęła jednogłośnie. Dlaczego jednogłośnie?
Bo tak przedstawia się skład komisji:
PiS - 8
PO-KO - 5
Kukiz15 - 1
PSL-KP - 1
Konfederacja - 0
Zgłoś
maderfakermen 2020-08-14, 0:41 5
Hogger napisał/a:

Ja p🤬le ty jesteś po prostu kompletnym debilem który o polityce ma tyle pojęcia co ja z szyciem na maszynie. A po bólu dupy wnioskuję, że jedynymi twoimi zainsteresowaniami są pedaly, faceci w sukienkach i spasione lesby...
Zgłoś
KaprysLosu 2020-08-14, 1:32
mnie rozbawiło a co do gadki o polityce, to ja pojęcia nie mam czemu padałki nie popierają Korwina, skoro on widzi równość na zasadzie deregulacji przepisów i nawet takich jak związki małżeńskie, gdzie każdy miałby wówczas równe prawa w związkach, nawet w 16 osób, jak się podoba no ale trzeba by najpierw naprawić sądownictwo oraz prawo spadkowe, ale to i tak nie działa za dobrze...
Zgłoś
Konfedernacja 2020-08-14, 1:49 2
Hogger napisał/a:

Nie mieliście h*je z konfederacji zająć się obniżaniem podatków ? a zamiast tego fetor intelektualnego kału i szkalowanie LGBT tacy z was wolnościowcy

Jak w 7 klasie będziecie mieć WOS czy coś podobnego to się dowiesz dlaczego.
Zgłoś
konto usunięte 2020-08-14, 2:30
mtxdvr napisał/a:

Se k🤬a obniż podatki gdzie PiS ma j🤬ą większość w Sejmie a prezydencki to Duduś. Wiesz jak to działa, czy za młody jesteś?

Wiem jak k🤬a działa polityka mam namyśli że nikt nie głosuje na tak zwanych wolnościowców bo własnie zajmujecie się odpałami jak szkalowanie kobiet niepełnosprawnych i gejów zamiast edukować o ekonomi i niskich podatkach
Zgłoś
hardowski 2020-08-14, 4:54
Hogger napisał/a:

Wiem jak k🤬a działa polityka mam namyśli że nikt nie głosuje na tak zwanych wolnościowców bo własnie zajmujecie się odpałami jak szkalowanie kobiet niepełnosprawnych i gejów zamiast edukować o ekonomi i niskich podatkach

Weź się spakuj z całą rodziną na taczkę i zjedź z górki...
Kolejny troll, polecam ignorowanie typa...
Zgłoś
maderfakermen 2020-08-14, 7:02
Hogger, gówno wiesz. Jakbyś wiedział to byś nie zadawał durnych pytań. Odmelduj się łosiu...
Zgłoś
Noside 2020-08-14, 7:38 1
Jak się nazywa zwolennik Końfederacji?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Kuc
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem