Mój dziadek mnie dziś rozwalił. Siedzę z babcia i dziadkiem w kuchni, babcia jak zawsze stęka,ze coś ja boli (78 lat na karku, były chemik jądrowy, także w ogóle dziwne ,ze jeszcze żyje), nagle chwyta mojego dziadka za przedramię i rozwinęła się taka rozmowa:
B:Patrz jakie mam zimne ręce, puls mam slaby, może to już mój koniec
D: Zabierz rękę, w prosektorium byłabyś cieplejsza.
Podstawa udanego życia to mieć zajebistych dziadków
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-02-02, 23:30
Co do cycków to ja również poproszę na PW
Nie ma specjalnego traktowania, jak będą to będą w dla wszystkich
laska sadistica sie ujawniła no ja nie wiem ile cycków z takiego portalu może miec kobieta, proponuje nie ryzykować i nie prosić o zdjęcia. Avatar szoszana ma całkiem, całkiem niech tak będzie...
No wrzuć te cycki, lepiej bedzie mi sie do egzaminu uczyło
konto usunięte
2014-02-03, 0:34
właśnie wróciłem z roboty z klubu, też jakieś cycuszki chętnie bym chciał na pw dostać...
konto usunięte
2014-02-03, 11:33
Szoszana ja proszę zdjęcie Twojej c🤬y. Proszęęęęę.
lepiej byś cycki pokazała
myślisz,że jest to w jakikolwiek sposób śmieszne?
myślisz,że wstawianie historyjek o twoich dziadkach jest sadystyczne? Byś się rozebrała i zdjęcia wstawiła, a nie udzielała w komentarzach
konto usunięte
2014-02-04, 9:12
Fajna historia.... r🤬asz się?
A na początku śmiechy, chichy...