konto usunięte
2014-03-03, 20:25
No No Trafny komentarz i trafny nick
konto usunięte
2014-03-03, 20:41
inaczej mówił byś gdybyś byl w takiej sytuacji jak ja, moja kobieta jest obecnie w Charkowie
co więcej jeden z moich przyjaciol jest obecnie w chmilniku, od ponad mieisąca nie może wyjechac, bandy janukowicza demolowały auta z zagranicznymi rejestracjami, gdyby nie ukraincy to pewnie conajmniej by go pobili,
nie wiem czy zdajecie sobie sprawe, że dzisij krym jutro wschodnia ukraina a pozniej my, i zapewne bedzie jak na poczatku II wojny, jak sami nic nie zrobimy to ani USA ani Londyn ani Francja nam reki nie poda
konto usunięte
2014-03-03, 20:47
snout napisał/a:
inaczej mówił byś gdybyś byl w takiej sytuacji jak ja, moja kobieta jest obecnie w Charkowie
co więcej jeden z moich przyjaciol jest obecnie w chmilniku, od ponad mieisąca nie może wyjechac, bandy janukowicza demolowały auta z zagranicznymi rejestracjami, gdyby nie ukraincy to pewnie conajmniej by go pobili,
nie wiem czy zdajecie sobie sprawe, że dzisij krym jutro wschodnia ukraina a pozniej my, i zapewne bedzie jak na poczatku II wojny, jak sami nic nie zrobimy to ani USA ani Londyn ani Francja nam reki nie poda
I co możesz zrobić związku z tym? Nic! Jak każdy a samo mówienie o tym stwarza jeszcze większy ból. To tylko puste słowa naszych władz a nic większego się nie dzieje, dlatego mnie to wkurza nie chciałem Cię urazić.
Kto normalny ogląda TVN i Polsat......???!!!
konto usunięte
2014-03-03, 21:30
krisman ty chyba z izraela co?
No ale przecież... nikt nie kazał ci chyba oglądać?
konto usunięte
2014-03-04, 0:58
jak można oglądać filmy Kevina Smitha i w ogóle jakiekolwiek filmy z lektorem
uwierz mi, czasami lepiej obejrzeć z lektorem niż słuchać polskiego dubbingu (najlepsze wyjście to napisy, ale co tam, jak się nie ma co się lubi)
podpis użytkownika
Around blacks never relax.
Up Jay and silent Bob - klasyka
up
raczej "Szczury z supermarketu".