👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajeżdża fejkiem na kilometr. Chcecie mi powiedzieć, ze w dobie dzisiejszej poprawności politycznej w szkole przeszedł by rysunek z wieżami meczetu zwieńczonymi gównem (00:42)? Mam nadzieję, że się nie mylę i tak źle jeszcze nie jest.

Wiem że fejk ale za rysunek z brudasami na tle symbolu Polski walczącej powinien ten debil dostać but na ryj!

Wielcy prawicowi się odezwali, tak tak, dalej tępcie poprawnosć i róbcie z siebie nieudaczników, może jak przyjdą do nas to ciemnota się czegoś nauczy.

1:43... jakiemuś cwaniakowi udało się przemycić prawdziwy stosunek do kobiet w islamie...
2:35 - mnie to nie obraża, gówno mnie obchodzi co robią w Monako czy też Indonezji
3:04 - czy to się nie kwalifikuje do zgłoszenia do prokuratury za profanację Barw Narodowych?
Reszta nie wymaga komentarza.....
2:35 - mnie to nie obraża, gówno mnie obchodzi co robią w Monako czy też Indonezji
3:04 - czy to się nie kwalifikuje do zgłoszenia do prokuratury za profanację Barw Narodowych?
Reszta nie wymaga komentarza.....

O zaczyna sie znowu, trolowy material i powszechny ból dupy..........
Ej, serio, jak możecie wierzyć w to, że to jest na poważnie? Po pierwsze, mamy konto, które ma tylko jeden film i to akurat taki. Trochę podejrzane. Po drugie, te obrazki same w sobie już pokazują, że to jest żart: Bin Laden, napis "JP2GMD", k🤬somotyle i turbany z gówna. A w komentarzach na Youtubie jedni to łykają jako prawdę, a drudzy dołączają się do trolla i mówią, że tam się uczyli.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie