Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pkh 2015-09-17, 14:40 97
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pfciuki 2015-09-17, 15:11 35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Severhinio 2015-09-17, 15:29 54
Zajeżdża fejkiem na kilometr. Chcecie mi powiedzieć, ze w dobie dzisiejszej poprawności politycznej w szkole przeszedł by rysunek z wieżami meczetu zwieńczonymi gównem (00:42)? Mam nadzieję, że się nie mylę i tak źle jeszcze nie jest.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 15:37 3
Wiem że fejk ale za rysunek z brudasami na tle symbolu Polski walczącej powinien ten debil dostać but na ryj!
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 16:14
2:27- Taka mała a już chce się rznąć
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 16:16
Wielcy prawicowi się odezwali, tak tak, dalej tępcie poprawnosć i róbcie z siebie nieudaczników, może jak przyjdą do nas to ciemnota się czegoś nauczy.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 17:16 2
1:43... jakiemuś cwaniakowi udało się przemycić prawdziwy stosunek do kobiet w islamie...
2:35 - mnie to nie obraża, gówno mnie obchodzi co robią w Monako czy też Indonezji
3:04 - czy to się nie kwalifikuje do zgłoszenia do prokuratury za profanację Barw Narodowych?
Reszta nie wymaga komentarza.....
Zgłoś
karpdamian 2015-09-17, 18:58
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 21:09 6
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 21:42 17
ale z was wszystkich pelikany xD
Zgłoś
Rafalboss16 2015-09-17, 22:25 4
Karachan, taki piekny
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 22:28 5
O zaczyna sie znowu, trolowy material i powszechny ból dupy..........
Zgłoś
seba010101 2015-09-17, 22:34 7
Ej, serio, jak możecie wierzyć w to, że to jest na poważnie? Po pierwsze, mamy konto, które ma tylko jeden film i to akurat taki. Trochę podejrzane. Po drugie, te obrazki same w sobie już pokazują, że to jest żart: Bin Laden, napis "JP2GMD", k🤬somotyle i turbany z gówna. A w komentarzach na Youtubie jedni to łykają jako prawdę, a drudzy dołączają się do trolla i mówią, że tam się uczyli.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 22:34
Strach się bać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem