👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nickerus napisał/a:
P.S. nie szanuję ciebie
Co ja teraz zrobię biedny...

tds1974 napisał/a:
Rzeczywiście teraz wzniosłeś się na intelektualne wyżyny... Oprócz wyzywania innych od pedałów coś potrafisz? Bo na pewni nie dodawania fajnych tematów w Sadistiku...
Nie wyzywam innych od pedałów tylko przekazałem słowa Sir Ian'a McKellen'a na temat Gandalfa tłumacząc je na język polski, następnie, to ty starałeś się mnie nieudolnie obrazić.
Co do moich umiejętności to potrafię szczać pod wiatr i się nie ochlapać. zazdrościsz?

AHahaha to miał jednak szczęście że byli stosunkowo wyrozumiali co do jego osoby

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie