Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Moja wielka przegrana z prostutką :(
w................l • 2013-12-15, 17:44
Siema.
W przyszłym roku kończe 30 lat i nadal jestem prawiczkiem.
Ogulnie jestem strasznym nieudacznikiem... mieszkam z mamą, niepracuję, nie mam żadnych przyjaciuł i wyglądam dosyć nieciekawie (blady, szopa na głowie, chudy wystające żebra, nosze okulary i mam dziwny nos:( )
Pogodziłem sie z faktem, że jeśli nie zapłace za swój pierwszy raz, to go nieprzeżyje wcale
Od dawna przeglądam odloty i podziwiam te piękne kobiety na zdjęciach, szczególnie jedna przypadła mi do gustu (miała na imię Sara), była inna niż wszystkie na odlotach, skromna, elegancka bielizna, a nie typowa chamska prostututa z nadmuchanymi cyckami, zresztą taka typowa ku... pewnie itak by mnie niechciała.
W zeszłym tygodniu nakłamałem mamie że karta graficzna zę zepsóła i zapytałem czy mi da na nową. Odrazu mi dała 250 zł (akurat 150 potrzebowałem na spodkanie na pół godziny), ponieważ ja nigdy nie proszę mamy o pieniądze, a dobrze wie że komputer to moje życie.
W czwartek zadzwoniłem do Sary, ale gdy usłyszałem w słuchawce jej piękny i delikatny głos.... to aż mnie zamurowało i się rozłączyłem
W piątek wysłałem smsa, ale nieodpisała...
Wczoraj zebrałem się na odwagę i poszedłem do sklepu i kupiłem sobie piwo (na odwage) oraz dezodorant i golarkę.
Zadzwoniłem do Sary i jakimś cudem udało mi się wydukać, że chciałbym się z nią spotkać.
Umuwiliśmy się na 13... ja już o 11 byłem gotowy.
Wstałem specjalnie wcześniej, wykąpałem się, obciąłem paznokcie u rąk i nóg, ogoliłem też moszne (czytałem że to dziś modne) oraz umyłem zęby.
Nawet wyprasowałem sobie dżinsy i ubrałem takie lepsze skurkowe buty. Prawie cały dezodorant na sobie zużyłem.
O 12 już chodziłem cały po domu w tą i spowrotem, nawet piwko na rozluźnienie mi niebardzo pomogło.
Zastanawiałem się tylko co będzie jeśli mi nie stanie z nerwuw... albo co jeśli skończe zanim zaczne... nigdy takiego stresu niemiałęm w życiu...
No i poszedłem.
Lokal był na porządnym strzeżonym osiedlu, zadzwoniłem domofonem, nikt ne odebrał ale drzwi się otworzyły.
Zadzwoniłem dzwonkiem do drzwi i zobazczyłem ją....
była piękna, miała na sobie tylko rozpięty szlafrok i majteczki... a ja myślałem że zemdleję, byłą dużo piękniejsza niż na zdjęciach...
Ale powiedziała mi, że niestety niemoże mnie obsłóżyć
Zapytałem dlaczego, ale powiedziała że poprostu nie i poprosiła bym wyszedł
Wyjąłem z kieszeni wszystkie pieniądze jakie miałem (nieco ponad 200 zł) i powiedziałem że dopłacę...
Ale zdenerwowała się i powiedziałą, że różne żeczy robiła różnym brzydalom, ale takiego jak ja to jeszcze nie było i że nic zemną nie zrobi nawet jak dopłacę 1000 zł
Po chwili z kuchni wyszedł napakowany koleś... chyba alfons... i zabrał mi tą kasę i powiedział "to za wjazd, teraz wyp🤬alaj"
Czy naprawdę można być AŻ tak brzydkim, żeby prostytutka mnie niechciała ????
Nie chcę już życ... już mi wszystko jedno czy umrę będąc prawiczkiem
Zgłoś
crossdressphyxia 2013-12-15, 17:52 101
Mogłeś sobie nakupić słowników za te 200 złotych.

podpis użytkownika

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
alveanerleo2 2013-12-15, 17:53 22
Dam ci radę. kup sobie słownik ortograficzny i się nim zabij. Jak to zrobisz- pozostawiam twojej inwencji twórczej.

podpis użytkownika

"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chan
Pierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.
Zgłoś
Magsurf 2013-12-15, 18:00 369
Ogól głowę, zostaw tylko irokeza. Załóż najbrudniejsze spodnie jakie masz i stare buty wojskowe. Poszukaj trochę po śmietnikach - żeby znaleźć zniszczoną skórzana kurtkę. Jeżeli masz już wszystko - gratuluje - zostałeś punkiem. Teraz tylko poszukaj w internecie gdzie odbywa się najbliższa punkowa impreza. Weź od mamy 200 zł na nowy dysk i idź r🤬ać aż padniesz. W tamtym otoczeniu dziewczynom naprawdę jest wszystko jedno. Z kim gdzie itp. A jak będziesz miał 200 zł na wino, fajki i acodin to będziesz ich guru.
Aha, opowiadaj wszystkim że kiedyś grałeś koncerty w Jarocinie. Doświadczysz wtedy nawet seksu grupowego.

Nie musisz dziękować.
Zgłoś
uzdrowiony1974 2013-12-15, 18:09 26
Doczytałem do "ogulnie".
Zgłoś
S................6 2013-12-15, 18:22 5
ja pieprze p🤬le... nie wierze... mozna byc brzydkim ale ,zeby naj🤬 tyle błędów w tak krótkim opowiadaniu to trzeba być debilem. Sam robię literówki i czasem walnę takiego byka, że aż wstyd no ale ja mam przynajmniej wymówkę - od dawna nie mieszkam w polsce... Choć to kiepska wymówka ale jednak jest

Jeśl historia prawdziwa to jest tylko jedna opcja - odejdź od kompa i idź k🤬a na miasto. Zapisz się do klubu byle jakiego, zagadaj kogoś... a po c🤬j się produkuje na fejka...
Zgłoś
P................k 2013-12-15, 18:24 15
Na harda z tym!
Zgłoś
okrzej 2013-12-15, 18:24 5
Po "Ogulnie" zakończyłem lekturę tej jakże zacnej historii.
Zgłoś
silence333 2013-12-15, 18:24 8
W całej tej Twojej Bajce jest jednak ziarno prawdy. Jesteś nieudacznikiem - wrzucając takie rzeczy tylko to potwierdzasz.
Zgłoś
0................e 2013-12-15, 19:03 4
Skończyłem czytać na słowie "ogulnie".
Dziękuję i pozdrawiam, tudzież gratulacje albo przykro mi.
Zgłoś
gupichuj 2013-12-15, 19:08 1
Widziałem kiedyś na necie screeny z onionforum w sieci TOR i był ten sam koleś z tą samą historią.
Zgłoś
n................l 2013-12-15, 19:23
To jest jakieś F23 czy cos.
Zgłoś
orzeszwmorde 2013-12-15, 19:24 6

Cytat:

...gdzie jest dziewczyna co trąbę ma , ona mi jedna szczęście da...

Zgłoś
danio1991me 2013-12-15, 19:28 7
te historyjki krążą po necie od czasu jak jeszcze w polsce była dobra władza i dobrobyt. łykacie jak pelikany i macie ból dupy,że koleś robi błędy,a on kula się ze śmiechu przed kompem widząc te komentarze... Boże zachowaj!

podpis użytkownika

Dupa jest od srania - zakaz pedałowania !
Zgłoś
Ponczy 2013-12-15, 19:47
Dobre opowiadanie prawie jak władca pierścieni,jeśli ktoś w to wierzy musi mieć mniej niż 15 lat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie