naród tchórzy i psychopatów. Jeden bambo terroryzuje całe osiedle a oni ich wpuścili w milionach licząc? Sprawiedliwość dziejowa, miód na moje słowiańskie oczy

Bardzo ładnie, niech więcej takich uczy niemców co oznacza czarnoskóre wzbogacenie kulturowe!!! W USA czego się nie mówi, dużo osób przenosi się do miasteczek, gdzie populacja czarnych jest max kilka %. Niestety w USA jest kolejna faza migracji czarnych przez upały np w Alabamie. Szkoda bo takie stany jak Indiana są teraz niszczone przez napływ nierobów i gangsterów.
Przyjechał z zamiarem gw🤬cenia...
Zobaczył Niemki, odechciało mu się i odreagowuje...
A tak poza tym "Refugees Welcome"
Zobaczył Niemki, odechciało mu się i odreagowuje...
A tak poza tym "Refugees Welcome"

Dobry ziomek murzyn prewencyjnie wietrzy auta. Co prawda nie ma w nich dzieci i psów ale mogły by być,
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Gamera napisał/a:
Bardzo ładnie, niech więcej takich uczy niemców co oznacza czarnoskóre wzbogacenie kulturowe!!! W USA czego się nie mówi, dużo osób przenosi się do miasteczek, gdzie populacja czarnych jest max kilka %. Niestety w USA jest kolejna faza migracji czarnych przez upały np w Alabamie. Szkoda bo takie stany jak Indiana są teraz niszczone przez napływ nierobów i gangsterów.
I to moja wina tak? Dla mnie te murzynki moga nawet zgw🤬cic cale stany. Brzydze się imigrantami
spokojnie panowie jest takie magiczne słowo w niemczech/ versicherung/
podpis użytkownika
forza nostra legge
r061071 napisał/a:
...jest takie magiczne słowo ...versicherung
O ile ubezpieczenie obejmuje akt wandalizmu...

Polska to jednak zacofany kraj tam to jest wolność. można zniszczyć jaki sie chce samochód a właściciele co najwyżej będą kręcić telefonem z w miarę bezpiecznego domu pewnie przykryci kołdra.
widać ze jesteśmy ze tak się wyrażę 100 lat za murzynami
widać ze jesteśmy ze tak się wyrażę 100 lat za murzynami
russian-roulette napisał/a:
Bez sensu wali w szyby. Reflektory są 10 razy droższe
Może to pracownik polskich importerów helmutowozów tylko jeszcze się uczy.