Za bezmózga z bickiem zamiast mózgu to najwyżej badanie na obecność sterydów, a nie piwo

Tak bardzo śmieszne, a teraz wyp🤬alaj na jebzdzidy czy kwejka. Nie zapomnij tylko im przetłumaczyć.

Tak mi się przypomniało:
-Jak Józef zwraca się do swoich muskułów?
-Wybicki
-Jak Józef zwraca się do swoich muskułów?
-Wybicki

Nie dziwię mu się. To musiała być naprawdę nie lada pierdoła, skoro groźbą chciała wymusić zadawanie się z nią.

K🤬a z sadola robi sie nam drugi pejsbook...
Bez komentarza i bez piwa
Bez komentarza i bez piwa
hehe od razu widać po komentach kto ma wielkie kompleksy bo w życiu siłki na oczy nie widział
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

-Chcesz wyjść na siłkę?
-Nie, jestem za dobry (żeby z tobą ćwiczyć)
-Myślisz, że jesteś za dobry, żeby do mnie dołączyć? Jesteś j🤬ym dupkiem który martwi się tylko o swoje mięśnie i mam nadzieję, że zdechniesz ty kupo gówna. Nie masz przyjaciół i umrzesz samotnie. Jestem zdecydowanie za dobry dla ciebie.
-Dzięki, że dostrzegłeś mięśnie.
-Nie, jestem za dobry (żeby z tobą ćwiczyć)
-Myślisz, że jesteś za dobry, żeby do mnie dołączyć? Jesteś j🤬ym dupkiem który martwi się tylko o swoje mięśnie i mam nadzieję, że zdechniesz ty kupo gówna. Nie masz przyjaciół i umrzesz samotnie. Jestem zdecydowanie za dobry dla ciebie.
-Dzięki, że dostrzegłeś mięśnie.

[up] Zajmij się lepiej zadaniem z matematyki na jutro a nie tłumaczeniem
amaru2137 napisał/a:
Za bezmózga z bickiem zamiast mózgu to najwyżej badanie na obecność sterydów, a nie piwo
![]()
A co Cie gówno obchodzi co ten bezmózg robi ze swoim ciałem? Masz zamiar kupić od niego szpik kostny?

torento napisał/a:
hehe od razu widać po komentach kto ma wielkie kompleksy bo w życiu siłki na oczy nie widział
![]()
hehe od razu widać komu nie stanie po sterydach.

dobrze ze mam popcorn do czytania wypocin ciot ktore siedza cale dnie w gimnazjum, lub w ciepłym domu przykomputerku i obiadku mamusi, dla ktorych podbiegniecie do autobusu to mini zawał serca
i nadal czekam na urządzenie pozwalające jebnąć kogoś w banie przez internet

i nadal czekam na urządzenie pozwalające jebnąć kogoś w banie przez internet

mmaakkss napisał/a:
[up] Zajmij się lepiej zadaniem z matematyki na jutro a nie tłumaczeniem
Nie mam potrzeby, jestem już dawno po sesji. A jak tam ci sprawdzian z pszyry poszedł?
@job_twaju_mać
nie wiem czy to tłumaczanie jest na poważnie czy chcesz trollować ludzi, tak czy srak idzie ci to słabiutko i daj sobie spokój
nie wiem czy to tłumaczanie jest na poważnie czy chcesz trollować ludzi, tak czy srak idzie ci to słabiutko i daj sobie spokój