📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

Za bezmózga z bickiem zamiast mózgu to najwyżej badanie na obecność sterydów, a nie piwo

Tak mi się przypomniało:
-Jak Józef zwraca się do swoich muskułów?
-Wybicki
-Jak Józef zwraca się do swoich muskułów?
-Wybicki

Nie dziwię mu się. To musiała być naprawdę nie lada pierdoła, skoro groźbą chciała wymusić zadawanie się z nią.

hehe od razu widać po komentach kto ma wielkie kompleksy bo w życiu siłki na oczy nie widział

[up] Zajmij się lepiej zadaniem z matematyki na jutro a nie tłumaczeniem

torento napisał/a:
hehe od razu widać po komentach kto ma wielkie kompleksy bo w życiu siłki na oczy nie widział
![]()
hehe od razu widać komu nie stanie po sterydach.

dobrze ze mam popcorn do czytania wypocin ciot ktore siedza cale dnie w gimnazjum, lub w ciepłym domu przykomputerku i obiadku mamusi, dla ktorych podbiegniecie do autobusu to mini zawał serca
i nadal czekam na urządzenie pozwalające jebnąć kogoś w banie przez internet

i nadal czekam na urządzenie pozwalające jebnąć kogoś w banie przez internet

mmaakkss napisał/a:
[up] Zajmij się lepiej zadaniem z matematyki na jutro a nie tłumaczeniem
Nie mam potrzeby, jestem już dawno po sesji. A jak tam ci sprawdzian z pszyry poszedł?
@job_twaju_mać
nie wiem czy to tłumaczanie jest na poważnie czy chcesz trollować ludzi, tak czy srak idzie ci to słabiutko i daj sobie spokój
nie wiem czy to tłumaczanie jest na poważnie czy chcesz trollować ludzi, tak czy srak idzie ci to słabiutko i daj sobie spokój

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie