epening napisał/a:
trzeba pomagać kobietą w potrzebie
Ja tez jak jestem w potrzebie, pomagam sobie kobietą. Ja p🤬le........
jakie sulejarskię gówno !
że tak robisz i jedziesz na k🤬y to nie znaczy że inni też tak robią i muszą tak robić !
Znawca_Cipek napisał/a:
Ja tez jak jestem w potrzebie, pomagam sobie kobietą. Ja p🤬le........
że tak robisz i jedziesz na k🤬y to nie znaczy że inni też tak robią i muszą tak robić !

djpyza napisał/a:
Trzeźwiejesz czasami, czy potem film ci się urywa?
Ty nie chodzisz, bo to nie twoje klimaty. Wolisz małych chłopców gw🤬cić w piwnicy. Że ty tak robisz, to nie znaczy, że inni muszą tak robić!
Ty nie chodzisz, bo to nie twoje klimaty. Wolisz małych chłopców gw🤬cić w piwnicy. Że ty tak robisz, to nie znaczy, że inni muszą tak robić!
epening napisał/a:
trzeba pomagać kobietą w potrzebie
djpyza napisał/a:
pierwszy analfabeta, a drugi kretyn, książki spakowane do tornistrów?
Puczysta napisał/a:
Ale tak przy dzieciach? xD
021ku napisał/a:
Niech się uczą życia.
Mnie też to razi. Nie należy palić przy dzieciach.

Gdzie są te piękne czasy, kiedy na IRC-u wykopywało się z kanałów każdego durnia kaleczącego polszczyznę...
jak ktoś ożenił się z babą , która robi loda raz na 3 miesiące, dupy daje raz na tydzień to potem tak to wygląda, moja babcia, która przeżyła wojne z dziadkiem i przetrwała potem cały okres powojenny z dziadkiem przez 50 lat zawsze powtarzała, że kluczem do udanego związku dla akobiety jest prosta zasada "pełny brzuch, puste jajka" ot cała filozofia....
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola