Kolejny, już trzeci filmik od lubianego Szwedo-Włocho-Niemco-Polaka
"chcem Cie j🤬 analnie..."
Dopiero wrzucone na YouTube więc jeszcze nie było.
Szwed Polak dwa bratanki do szabli i do szklanki
@up
chyba Twój, mnie tam w Szwecję nie mieszaj
Nie potrafię zrozumieć fenomenu tego filmu. Gościu nap🤬la kaleczonym Polskim, robi jakieś czarne jaja...
Mogę natomiast z czystym sumieniem stwierdzić, że serwis ten jest coraz bardziej c🤬jowy.
Gdyby nie parę osób, to już bym tu nigdy nie zaglądał.
już na bank k🤬a nie po filmy kulinarne. JPD!!!
G................z
2014-09-03, 15:29
^up to że mama robi Ci kanapki do szkoły, nie znaczy że nie warto samemu coś spróbować zrobić.
w 2:00 koleś ze Szwecji powiedział to poprawnie, gdy połowa głąbów z Polski ma problem z tym słowem.
Miło słyszeć, że ktoś uczy się tego języka.
k................m
2014-09-03, 16:00
Gównoburz napisał/a:
^up to że mama robi Ci kanapki do szkoły, nie znaczy że nie warto samemu coś spróbować zrobić.
K🤬a, mistrz riposty tego miesiąca jak nic. W c🤬j argumentów, jedynie zasrane frazesy.
Spróbuj coś zrobić, wcale się nie zdziwię, że to ciebie akurat przerasta nawet jajecznica. Ale nie, no skąd. Przecież gimbus musi się przyczepić do jedynej (na razie) sensownej wypowiedzi. Epatując swą głupotą i obarczając nią innych. Cymbały już tak mają. Co wcale nie znaczy, że muszę się godzić na ogarniające mnie zdebilenie społeczeństwa.
E................a
2014-09-03, 17:18
@up dobra weź mordę zamknij już
S................n
2014-09-03, 17:38
Książki popakowane???
k................m
2014-09-03, 17:41
Durniu...
Dobra, weź już zamknij mordę.
K🤬a po c🤬j cenzurujesz przekleństwa? Poj🤬o cię? To jest sadistic.
k................m
2014-09-03, 18:06
Następny jełop. Co nawet nie wie, że jak go wyj🤬o z portalu to tak jest.
No i cóż, pozostaje powtórzyć: ja p🤬lę.
Nie rozumiem p🤬lonych malkontentów. Jak się nie podoba film - nie oglądaj. Nie podoba się sadistic - wyp🤬alaj. Ale nie, nie ważne, że się komuś nie podoba, sp🤬olona mentalność każe takiej osobie wejść i skrytykować, bo tak. Ciekawe k🤬a jak ten cwaniaczek co zarzuca mu kaleczony polski mówi chociażby po angielsku. O ile w ogóle potrafi. Wątpię. C🤬j w dupę wiecznie narzekającym durniom. Wk🤬iłem się jak ten bigos, co go ostatnio robił.
JA bym się nie zdziwił jak by to był Apetor na innym koncie