Kolejny protest miłośników koszenia trawników przeciwko ciężko zap🤬lającemu rolnikowi
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
weganie wp🤬lając wyłącznie roślinność (brak zrównoważonego bilansu w łańcuchu pokarmowym) przyczyniają się do spustoszenia i wyjałowienia matki ziemi
sqnk
2018-08-28, 15:23
na moje ten gosc je mieso tylko niema pomyslu jak zar🤬ac..
"Go vegan" ...Go and k🤬a die vegan bitch!!!
No i k🤬a prawidłowo. Mógł nie hamować.
@ePeel ale wtedy by odpowiadał prawnie jak za człowieka.
r................w
2018-08-28, 16:29
nawet ciągnik wk🤬iony,przyjrzyjcie się mu jak wyjeżdża
Rozumiem wegetarianizm, rozumiem weganizm. Ale, do ciężkiej k🤬y, wara od mojego talerza i tego, co na nim leży. Chcesz jeść wyłącznie zieleninę? Twoja sprawa. Tak jak moją sprawą jest wp🤬lanie kurczaków.
up BKKWK
racja !!!
podpis użytkownika
Blood !!!
t................x
2018-08-28, 17:58
a jak wracał to wszyscy już grzecznie na poboczu
Oni powinni być sądzeni za terroryzm próbują siłą narzucać innym swój światopogląd
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Nie ma piwa. Chwastożerny przeżył ...
Tę w białych bucikach to bym chętnie r🤬ał, nawet bym się poświecił i przez tydzień mięsa nie jadł.
H................h
2018-08-28, 19:33
@BKKWK zgodził bym się z Tobą gdybyś hodował swoje kilka kurek na własny użytek ale pewnie kupujesz ten syf z biedry który szkodzi wszystkim bo wyprodukowanie 1kg kurczaka zużywa 3,5 tyś. litrów wody, na 1kg wołowiny potrzeba 4,3 tyś litrów wody. Dodatkowo zatruwacie ziemie na której buduje się farmy, emitujecie więcej CO2 (1kg wołowiny = 20kg CO2) oraz wycinka lasów w Amazonii to również akcja mięsożerców ponieważ bardziej się opłaca postawić tam hodowle kur czy wołów niż organizować wycieczki.
Na roczne wyżywienie jednej osoby ‚mięsożernej’ musi być przeznaczone przynajmniej 0,5 ha ziemi oraz 1,5 ha pastwisk, podczas gdy do wyżywienia ‚roślinożercy’ wystarczy 4 razy mniej powierzchni – około 0,5 ha.
Więc mi nie p🤬l że to nie moja sprawa na jakim świecie będą mieszkać moje dzieci jak już wszystko zaoracie.
Up 1kg kurczaka 3.5tys litrów wody

idź lepiej do szkoły a nie powtarzasz brednie... albo idź nażryj się trawy bo głodny nie jesteś sobą. Byle co zje i byle co gada
podpis użytkownika
tofik2230