👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jaanek napisał/a:
Mokre dziewczynki czyli to co sadole lubią najbardziej!

Cytat:
Za to w Polsce najlepszy wkręt to: będziemy mieć drugą Irlandię, młodzi zaczną wracać zza granicy, służba zdrowia będzie działać jak należy...itd
Zapomniales o wyjsciu z grupy na euro

JezusChytrus napisał/a:
Zapomniales o wyjsciu z grupy na euro
I wszystko zmierza ku temu że do grup w MŚ nawet nie trafimy.
FrasQs napisał/a:
R🤬ałbym tą w białek sukience
![]()
ten kolor nazywa się "niebieski" , nie "białek"

ale szit. gorsze to niz pyta. swoja drogą to myślałżem że to te trzy małolaty z nad rzeki świder. tylko ani śniegu ani wódki nie ma

gzkgwizdek napisał/a:
Sadystyczne w ch*uj !
Bardziej sadystyczne niż cenzurowanie przekleństw.

a później zapalenie płuc od chodzenia w mokrych ciuchach i dopiero będzie sadystycznie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie