👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Boże !! (bosze) i ty to widzisz i nie grzmisz ? Acha ! nie istniejesz. No tak... i dlatego rodzą się debilki ze średnią inteligencją ameby...
Daje piwo bo takie puste najlepiej się wali. No wiecie myślą że jak dadzą w dupsko to je pokochasz bardziej czy coś

Daje piwo bo takie puste najlepiej się wali. No wiecie myślą że jak dadzą w dupsko to je pokochasz bardziej czy coś

Hehe ma fajną przyjaciółke która wystawiłą ten filmik
Obsikana, ale i tak bym r🤬ał

Obsikana, ale i tak bym r🤬ał

@up kolejny amator trzepania konia przed monitorem r🤬al by wszystko i kazdego tylko ze jest prawiczkiem.... hahahaha

@Up
Wam wszystko jebie fejkiem...
Krytykować byście umieli, a sami nie dodacie.
Wam wszystko jebie fejkiem...
Krytykować byście umieli, a sami nie dodacie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie