👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czy ci lekarze i inżynierowie mają śniady kolor skóry? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć, że tacy biedni ludzie tak rozrabiają
A tak na poważnie, rozstrzelać to ścierwo i tyle!

A tak na poważnie, rozstrzelać to ścierwo i tyle!
mnie tam nie szkoda tzw.zachodu - co byśmy nie robili to i tak patrzą na nas z góry

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nie ma się co śmiać jakby patforma czy tam płoko wygraly wybory to tak będzie w polsce
btw, ostatnio na stronce (odpowiedniku sadola ale Belgijskiego) byl artykuł o Polce , ktora rodzila i zabijała własne niemowlęta wraz z konkubentem, a pozniej zakopywała Je w przydomowym ogródku
, w aktualizacji bylo o tym martwym niemowlaku ktore w LUMPACH uzywanych trafilo do Polski z Niemiec... Konkludując : To co wy myslicie o zachodniej Europie , a co myślą w Zachodniej Europie o polaczkach ? Syf bieda i patologia , i jeszcze ksiądz pedofil sie trafi... wszedzie na świecie jest syf, nie gloryfikujcie tak PL obłudnicy...

Rebeliant_ZPF napisał/a:
Piękny widok. Niech płoną wszystkie miasta Europy Zachodniej!
A nas znów przygarnie do piersi Wielki Brat?
Noemi1998 napisał/a:
btw, ostatnio na stronce (odpowiedniku sadola ale Belgijskiego) byl artykuł o Polce , ktora rodzila i zabijała własne niemowlęta wraz z konkubentem, a pozniej zakopywała Je w przydomowym ogródku
, w aktualizacji bylo o tym martwym niemowlaku ktore w LUMPACH uzywanych trafilo do Polski z Niemiec... Konkludując : To co wy myslicie o zachodniej Europie , a co myślą w Zachodniej Europie o polaczkach ? Syf bieda i patologia , i jeszcze ksiądz pedofil sie trafi... wszedzie na świecie jest syf, nie gloryfikujcie tak PL obłudnicy...
Co mają pojedyncze przypadki patologii wspólnego z klęską polityki migracyjnej zachodu? Co to za porównanie??
Było by ok gdybyś porównała ile dziennie w Polsce płonie samochodów, ile w Polsce ginie osób od noża czy z rąk wyznawców allaha...

[/img]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie