Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mołotow na granicy
zxc1234 • 2025-07-16, 20:42
Funkcjonariusze zauważyli grupę cudzoziemców, którzy próbowali przekroczyć granicę polsko-białoruską. Doszło do tego niedaleko placówki Straży Granicznej w Czeremsze. Podczas interwencji ze strony białoruskiej leciały kamienie. W pewnym momencie w stronę polskich służb poleciały butelki — w tym koktajl Mołotowa, który wybuchł — poinformował podczas konferencji prasowej przedstawiciel Straży Granicznej.

15 lipca po godzinie 22:00 na polsko-białoruskiej granicy niedaleko Czeremchy

x.com/JacekDobrzynski/status/1945455484305396077

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Tymonek 2025-07-17, 23:35
@Mzimu: aahhh aż się rozmarzyłem
Zgłoś
guziecguziec 2025-07-18, 3:21
joneczek napisał/a:

Rozumiem że jesteś za tym żeby takich do domu przyjąć? Weź się ogarnij.

Zobacz moją poprzednią wiadomość w tym temacie. Następnie przeproś i idź się wstydzić.
Zgłoś
joneczek 2025-07-18, 9:57
@guziecguziec: nie będę się z dzieciakiem kłócić.
Zgłoś
Jasiek93 2025-07-19, 11:42
darek1234 napisał/a:

Jakieś źródła? Widzę, że Polak prawaczek do wszystkiego by tylko strzelał, a za 8 lat panowania prawaczków c🤬ja się w prawie zmieniło. W rzeczywistości jednak sporo zważywszy ile te p🤬dy wpuściły cz🤬chów do kraju

"To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest a naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami"

Cytat z wypowiedzi niemca. Oj daruś guru twojej sekty nie spodoba się, że tak nazywasz to czym jest zachwycony. Wyłączą ci tvn24 za karę, zobaczysz.
Zgłoś
darek1234 2025-07-19, 16:28
Jasiek93 napisał/a:

"To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest a naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami"
Cytat z wypowiedzi niemca. Oj daruś guru twojej sekty nie spodoba się, że tak nazywasz to czym jest zachwycony. Wyłączą ci tvn24 za karę, zobaczysz.

Następny mądry. Już pisałem: warto opuścić norę i zwiedzić świat, jedź choćby do Czech, zobaczysz, że ludzie żyją inaczej niż na Podlasiu
Zgłoś
Smokw 2025-07-19, 17:16
Trolik1 napisał/a:

K🤬a, czegoś nie rozumiem. Koktajle Mołotowa to zabójcza broń, więc na co nasi czekali? Jakbym był w takiej sytuacji, to wszystkie magazynki byłyby puste. Proste jak konstrukcja cepa. Co tu rozumieć?

No i straciłbyś pracę i jeszcze trochę posiedział, a może jakieś odszkodowanie musiałbyś zapłacić.
Zgłoś
Jasiek93 2025-07-19, 17:48 1
darek1234 napisał/a:

Następny mądry. Już pisałem: warto opuścić norę i zwiedzić świat, jedź choćby do Czech, zobaczysz, że ludzie żyją inaczej niż na Podlasiu

Widzisz z tą różnicą, że mi tu dobrze ponieważ nie lubię w dupe w przeciwieństwie do ciebie i nie muszę uprawiać seksturystyki jak ty żeby mnie jakiś brudny inżynier wydymał.
Zgłoś
darek1234 2025-07-19, 18:29
Jasiek93 napisał/a:

Widzisz z tą różnicą, że mi tu dobrze ponieważ nie lubię w dupe w przeciwieństwie do ciebie i nie muszę uprawiać seksturystyki jak ty żeby mnie jakiś brudny inżynier wydymał.

Pamiętaj o tym, żebyś z domu nie wychodził, bo różnie może się zdarzyć. Nie chodź też na wiece pisowskie, bo sam Major Generalissimus jest pedałem. Uważaj też na Maciara
Zgłoś