Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:56
Moneta nieszczęśliwie ocaliła gówno w Syrii.
konto usunięte • 2013-08-08, 17:17
Jakiś miły człowiek postanowił pozbawić życia swojego muzułmańskiego przyjaciela. Na całe szczęście allaha nie udało mu się. Szkoda.
Każde życie jest cenne hehehehehe

Swoją drogą to musiał być jakiś dyrektor czy minister, że tyle hajsu nosi po kieszeniach.
W ogóle to myślałem, że w syrii walutą jest bydło i kozy, ale jakby się tak zastanowić, to jaki syryjczyk oddał by kozę?
ps. Nie chciałem nikogo obrazić. Tekst nie ma na celu szerzenia rasizmu i tak dalej. Jak ktoś poczuł się urażony to jest mi bardzo przykro z tego powodu. Nie chcę też bana.
No cóż trzeba spróbować szczęścia następnym razem...
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 17:26 20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 17:42 29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 17:50 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 17:52 12
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 18:38 1
Zgłoś
Numernabis 2013-08-08, 18:52 2
@up
Wstydz się dałnie.
Zgłoś
MichaU 2013-08-08, 18:53 7
marcinc53 napisał/a:

oficjalnie ogłaszam, że jestem homoseksualistą.

marcinc53 napisał/a:

i tak skończy się na tym, że będę musiał obciągnąć 50 tyś. razy, żeby móć beztrosko udzielać się na sadolu...

To nie miejsce na takie wyznania
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 19:01 1
Ten nabój powienien lecieć w twoim kierunku marcin
Zgłoś
maderfakermen 2013-08-08, 19:03 12
@Sirlin

achtung! mamy tu żywą babę z wielkim chuuujem!
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 19:07 5
Maderfakermen napisał/a:

@Sirlin

achtung! mamy tu żywą babę z wielkim chuuujem!

:*
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 19:11 5
ładnie mi edytowali admini post

DZIĘKI

W sumie to nawet się uśmiałem
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 19:37
Za tytuł tematu ZIMNY BROWAR!
Zgłoś
elkelk 2013-08-08, 21:12 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-08, 21:15 2
@up skąd wiesz po której stronie walczył?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem