Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
Monkey nieco inaczej...
Joker166669 • 2021-08-21, 0:54
Cześć Sadole! Podrzucam Wam kolejny materiał własny... Najnowszy teledysk kapelki w której drę japę. Inspirowany moimi przygodami z psychodelikami... a także propagujący wolne myślenie (Nie mylić z tzw. foliarstwem). Mam nadzieję, że komuś przypadnie do gustu - feedback wszelkiego rodzaju mile widziany No i już wyp🤬alam.... Pozdro 600

Zgłoś
baronturbina 2021-08-21, 19:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kawior124 2021-08-21, 20:16 1
Niezłe, naprawdę niezłe. Przypomina mi trochę Opeth
Zgłoś
notak 2021-08-21, 21:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2021-08-21, 21:36 1
Zgłoś
Dyskryminator 2021-08-21, 21:41
Ambitne, aczkolwiek to nie do końca moje klimaty, mimo wszystko łap piwo
Zgłoś
~DMT 2021-08-21, 22:21
Tokyo napisał/a:

Czyli teraz ten portal sluzy do promocji wlasnej? :/

Tak, możesz śmiało wrzucać zdjęcia cycków...
Zgłoś
konto usunięte 2021-08-21, 23:20 1
Jako fan Fear Factory, a raczej Burtona Christophera Bella, muszę przyznać, że to dobre było.
Zgłoś
polakwrocek 2021-08-22, 0:20
Zgłoś
SysTalon 2021-08-22, 1:20 2
Zgłoś
Kurde26 2021-08-22, 9:55
Ziomek to jest zajebite. Muza nie w moim guście, ale technicznie super. A teledysk naprawdę dobrze zmontowany i zrobiony. Gratuluję

Kwaśne kartoniki są zajebite. Gdyby nie one nie powstało by wiele kultowych dzieł.
Zgłoś
Wepss 2021-08-23, 1:22
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem