Cześć Sadole! Podrzucam Wam kolejny materiał własny... Najnowszy teledysk kapelki w której drę japę. Inspirowany moimi przygodami z psychodelikami... a także propagujący wolne myślenie (Nie mylić z tzw. foliarstwem). Mam nadzieję, że komuś przypadnie do gustu - feedback wszelkiego rodzaju mile widziany
No i już wyp🤬alam.... Pozdro 600
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
Na dobrym poziomie choć nie lubie darcia japy a wole melodyjny wokal to teledysk robi robotę jak i piosenka ino trochę gdziwnie nie wiedząc dlaczego przypomina mi intro do Władcy Much
35i napisał/a:
Smutne jest to, że w Polsce taka muzyka nigdy publicznie nie zaistnieje. Lansuję się tylko ułomów robiących laskę prezesowi J.K. .
w czym problem, niech zacznie od pieśni chwalebnej a potem to już będzie miał z górki.
Halman napisał/a:
w czym problem, niech zacznie od pieśni chwalebnej a potem to już będzie miał z górki.
Dla pewności może się jeszcze zapisać do przyparafialnego koła gospodyń wiejskich lub zostać ministrantem.
Fajne, zdradzisz ile zabuliliście za animację? Sam potrzebuję jakiegoś magika od takich spraw. Pozdro!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie