Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Yapadeusz 2022-09-12, 22:24 53
Profesjonalny kamerzysta!
Zgłoś
Critical_Mass 2022-09-12, 23:06 9
2 koła to jak na jeden mózg pedalarzy to czasami za wiele a co dopiero przy jednym kole

Zgłoś
patmon 2022-09-12, 23:21 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
toastt 2022-09-12, 23:31 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Love_is_Love 2022-09-12, 23:35 1
Zgłoś
johny2015 2022-09-13, 0:19 15
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2022-09-13, 0:57 1
Haha, tak głupi jak pedalarze
Zgłoś
Gruchenfuhrer 2022-09-13, 1:43 4
Jprdl, jak można na tym jeździć bez żadnych ochraniaczy...
Zgłoś
bimaczow 2022-09-13, 2:16
A gdzie jest ten motocyklista??
Zgłoś
JebacPis100procent 2022-09-13, 5:35 4
Zgłoś
Bumcyk 2022-09-13, 6:04 3
bimaczow napisał/a:

A gdzie jest ten motocyklista??

Przeczytaj tytuł posta jeszcze raz, wszystkie literki po kolei
Zgłoś
kryptonowa_laska 2022-09-13, 6:52 4
Jeździłem topowymi modelami na rynku hulajnóg (np. Dualtron Thunder, X), zrobiłem kilka tys. km na nich i powiem, że wszystkie mają zbliżoną wytrzymałość. Rozpadają się w oczach. Lepiej te pieniądze przeznaczyć na dobry skuter lub rower elektryczny, przynajmniej podzespoły zawieszenia (bo to one padają najszybciej) wytrzymają dłużej. Hulajnogą da się zrobić w Polskich dziurawych warunkach maksymalnie 1000 km bez większego serwisu, mogącego dochodzić do 2 tys. zł (przebite opony, zniszczone gwinty, wygięte ośki). Raz rozpadła mi się piasta łożyska kolumny kierowniczej, ale dzięki zabezpieczeniu nie zrobiłem fikołka tylko mogłem się bezpiecznie zatrzymać. Aluminium, nawet te lotnicze, mieli się i odkształca nieważne jak bardzo byś uważał na nierówności.
Zgłoś
marecek 2022-09-13, 7:57
Critical_Mass napisał/a:

2 koła to jak na jeden mózg pedalarzy to czasami za wiele a co dopiero przy jednym kole

Przecież 1<2
Zgłoś
021ku 2022-09-13, 8:00 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem