Nie widzę problemu, Za czasów studenckich imprez pamiętam jak sama wbijałam do męskiego kibla za potrzebą bo pod kobiecym kolejka była w p🤬du długa.

bezjaj napisał/a:
Nie widzę problemu, Za czasów studenckich pamiętam jak sama wbijałam do męskiego kibla za potrzebą bo pod kobiecym kolejka była w p🤬du długa.
Dobrze, że masz taki a nie inny nick, bo jeszcze bym pomyślał...

Nie chce mi się całości dokładnie tu przepisywać, ale o 7 wieczorem w męskiej toalecie spotkał grupę ludzi, faceta dorosłego i już niemłodego i dziewczyne sikającą do pisuaru. Wyzywa ich od kurew, mówi, że takich pederastów trzeba wieszać, wyzywa od kurew, zboczeńców i żeby wyp🤬alali z męskiego kibla.
pewnie ma małego i wstyd mu sikać przy lasce więc ja wyzywa burak z mikro pindolem

TB303 napisał/a:
Dobrze, że masz taki a nie inny nick, bo jeszcze bym pomyślał...
Źle to ująłeś, bo z tego teraz wynika, że przez jej nick nie myślisz.

Pidarasy пидорасы czyli, że cioty z nich i, że nie chce ich więcej widzieć

ktoś wytłumaczy bo średnio mowie po rosyjsku gościu się dziwi czy ona stala jak szczala czy szczala jak stala?
podpis użytkownika
forza nostra legge

hallux napisał/a:
Źle to ująłeś, bo z tego teraz wynika, że przez jej nick nie myślisz.
Wielokropek - znasz takie coś?
O co mu k🤬a chodzi? Fajna dupeczka przyszła się odlać a ten wyzywa ją od kurew. To takich jak on powinno się izolować, odp🤬la większą patologię od nich wszystkich.
podpis użytkownika
sdsdvsdvd

babzul ruscy przeciwnie do polaczków niesą padtoflami i potrafią traktowac kobiety jak kobiety a nie jak boginienie ehhhh typower polaczki niczego się nie nauczycie a baby wam na łep wchodzas a murzyną na k🤬sy

shokobons napisał/a:
babzul ruscy przeciwnie do polaczków niesą padtoflami i potrafią traktowac kobiety jak kobiety a nie jak boginienie ehhhh typower polaczki niczego się nie nauczycie a baby wam na łep wchodzas a murzyną na k🤬sy
to wracaj do swojej zacofanej zapitej kacapowni bić taboretem swoją naj🤬ą żone jak to przystało na obywatela matki rosji, nie zapomniej jeszcze powiesić sobie dywanu na ścianie
A co tu tlumaczyc. Laska jest naj🤬a bardziej niz pociag do Radomia.

gościo ma rację wyzywając ich od pederastów, bo nie widać kolejki do kibla damskiego za to kilkoro idiotów