📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

to jest coś!!!! zrobiłabym kierowcy to i owo, gdyby tylko pozwolił mi siedzieć obok niego gdy wykonuje ten trick

Biancaaaa napisał/a:
to jest coś!!!! zrobiłabym kierowcy to i owo, gdyby tylko pozwolił mi siedzieć obok niego gdy wykonuje ten trick
![]()
Póki co musisz zadowolić się Sebusiem latającym gólfem w zimę na ręcznym pod tesco

Biancaaaa napisał/a:
zrobiłabym kierowcy to i owo
Masz na myśli pomidorową i mielone?
Velture napisał/a:
Z braku laku Ciebie też bym przeleciała, już nie unoś sie tak zazdrością.
Póki co musisz zadowolić się Sebusiem latającym gólfem w zimę na ręcznym pod tesco![]()

100Burned napisał/a:
miedzy innymi właśnie to miałam na myśli
Masz na myśli pomidorową i mielone?

Biancaaaa napisał/a:
Z braku laku Ciebie też bym przeleciała, już nie unoś sie tak zazdrością.
cmok w krok
Weltór, no popatrz jaka okazja

Biancaaaa jak na dziewczynę z sadola przystało, powiedz; ile centymetrów mierzy Twój siusiak?
100Burned napisał/a:
Nie mam swojego własnego....
Biancaaaa jak na dziewczynę z sadola przystało, powiedz; ile centymetrów mierzy Twój siusiak?

Biancaaaa napisał/a:
Nie mam swojego własnego....
użyczysz?
Ja żonaty, nie mogę.
Ale Weltór jak najbardziej;

Popatrz, chłopak jak marzenie. Fuknie się bondem, przewietrzy piwnice, kupi szprota, amarenę i pasztetową na romantyczną kolację. Lepszej partii tutaj nie znajdziesz

100Burned napisał/a:
kupi szprota,
Sugerujesz że po minecie mogłoby mu ryba walic?
Velture masz szanse
, tylko musisz teraz zrobić coś czego nie robiłeś od baaardzo dawna, odejść od kompa

nowynick napisał/a:
Velture masz szanse
, tylko musisz teraz zrobić coś czego nie robiłeś od baaardzo dawna, odejść od kompa
![]()
Nie no jak Biancaaaaaaaaaaaa mu wyśle nudeska to się chłopak zmotywuje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie