Montana Meth Project - Kampania informacyjna na temat obecnie najniebezpieczniejszego narkotyku. Informacje, relacje, dane, historie ludzi oraz spoty telewizyjne..
Zachęcam do zapoznania się z tematem - podobnych filmików jest chyba z kilkadziesiąt.
Konto usunięte
2011-06-29, 20:32
w trzecim filmiku mówi "zabiję", albo mi się wydaję
Konto usunięte
2011-06-29, 20:44
He he! Kuzyn kiedyś znalazł jakiś biały proszek w woreczku na ulicy. Dał kolesiowi co się chwalił że czego to on nie brał. Następnego dnia op🤬lił kuzyna bo całą morde mu wyżarło
Konto usunięte
2011-06-29, 21:13
ale ten filmik musi j🤬 w bani jak ogląda się go będąc naćpany. aż kusi żeby się naćpać i zobaczyć go jeszcze raz
Konto usunięte
2011-06-29, 21:18
Dobre. Prosty przekaz. Taki trafia najcelniej.
ten 1 film niezła bania

heh prosty przekaz to co gość wyżej
Konto usunięte
2011-06-30, 1:19
po alko gorsze rzeczy ludzie robia
Dobrze nakręcone i przemyślane filmy, mocny przekaz - już widzę te miliony młodych ludzi, którzy po ich obejrzeniu zamiast mety wybiorą piątkowe kółko różańcowe! A tak na serio - w zeszły weekend promowano akcję "eksperyment zero ofiar na drodze w długi weekend", wydano kilkaset tysięcy na spoty reklamowe, kilka milionów na wykupienie czasu w TiWi i miejsc reklamowych w gazetach i co? I NIC! Ofiar było nawet więcej niż w podczas poprzedniego długiego weekendu (nawiasem mówiąc - również mocno nafaszerowanego kampaniami społecznymi o szkodliwym wpływie prędkości i picia alkoholu na średnią przewidywaną długość życia). Powinniśmy przeprowadzić kampanię społeczną o całkowitym braku skuteczności kampanii społecznych
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Szkoda, że nie ćpam, może bym wtedy obejrzał.
JA nie ćpie i oglądałem.. Niezły jestem nie Robster ?
Jezeli chodzi o filmiki dla mnie za malo wiarygodne i za malo wstrzasajace .. Nastolatek powie tak tak.. a zrobi i tak po swojemu. Musi byc cos wyrazistego np: cpasz podaj nr telefonu grupa kiboli skopie ci dupsko. Wtedy zobaczy ze ledwo uszedl z zyciem i rzuci w p🤬du te narkotyki.
Hmm chyba utworze taka organizacje pomocy ludzie dawanie przez wp🤬l. Co o tym sadzicie ?
brzmi prawie jak matma po ang, już wiem skąd się jej tak bardzo bałem
Oj tam, oj tam. Ja skończyłem studia, pracuję (co nie znaczy, że jestem jakiś wybitny, tylko ma na celu uzmysłowić Wam w jakich kręgach mniej więcej się obracam), a bawiłem się kilkanaście razy na wspomnianym dragu. Nie powiem, ryje mózg i paskudnie uzależnia, ale wszystko zależy od psychiki danego człowieka i tego, czy wie on, gdzie należy sobie wytyczyć granicę. Wprawionym intoksynatorom polecam - doznania warte grzechu - natomiast dzieciom na podobę tych z pierwszego filmiku odradzam.
Pragnę niniejszym zaznaczyć, że fakt, iż lubię sobie przyćpać, nie jest jednoznaczny z całkowitym podporządkowaniu mojego życia tzw. narkotykom. Każdy może i powinien mieć swoją opinię oraz samemu decydować o tym, co chce, a czego nie chce w życiu robić. Tyle w temacie.
Treściwe

reszta filmików zajebista
podpis użytkownika
My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't
Konto usunięte
2011-06-30, 12:30
Don_KILLuminati a często powtarzasz sobie , że to ostatni raz?
patologia napisał/a:
Hmm chyba utworze taka organizacje pomocy ludzie dawanie przez wp🤬l. Co o tym sadzicie ?
Już jest taka organizacja -
Krew i Honor
W tym kręgu wszyscy są czyści, nigdy nie ćpali i nie mają zamiaru, a kto spróbuje ten na "ojomie" ląduje.
podpis użytkownika
Dlaczego NS? Bo obecne rozwiązanie nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa rasowego.