👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tusk razem z Hołownią i Trzeskowskim właśnie takich mądrych inżynierów do Polski chcą nam sprowadzić. Pracować nie będą, tylko gw🤬cić polki i rabować polaków. No ale o to właśnie chodzi ryżemu
Ma być chaos w tym kraju, nic więcej.

klaszczebrwiami napisał/a:
Tusk razem z Hołownią i Trzeskowskim właśnie takich mądrych inżynierów do Polski chcą nam sprowadzić. Pracować nie będą, tylko gw🤬cić polki i rabować polaków. No ale o to właśnie chodzi ryżemu Ma być chaos w tym kraju, nic więcej.
Ciebie już zgw🤬cili pisowcy i czarna wataha .Ty akurat r🤬ał Polek nie będziesz bo żadna cie nie chce.
Ja ten filmik widziałem już 100 razy. Macie moze coś z tego dziesięciolecia?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie