Myślałem że drugi raz mu znów zajebie i wpadnie do garnka… ale i tak spoko zakończenie
"Miraculously, no one was injured in the incident despite one of the women seemingly screaming in pain amid the ball's destruction." No chyba nie.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Kierowca ponoć trup na miejscu.
Pojazdem jechały dwie kobiety i nie doznały żadnych obrażeń.
Delarosa napisał/a:
"Miraculously, no one was injured in the incident despite one of the women seemingly screaming in pain amid the ball's destruction." No chyba nie.
To niezly trup na miejscu
Belfast, Shore Road, moja okolica. Nikt nie zginął.
podpis użytkownika
Trawą Palę Stresy
Spójrzcie jak w chwili pojawienia się kuli na horyzoncie wszyscy milkną. Uważnie czekają na dalszy bieg wydarzeń
Pozatym nie trawie babskiego darcia mordy, takie to k🤬a jakieś niekulturalne

Pozatym nie trawie babskiego darcia mordy, takie to k🤬a jakieś niekulturalne
Cytat:
Kierowca ponoć trup na miejscu
Ponoć to szuka się źródeł.
belfastlive.co.uk/news/northern-ireland/phoenix-energy-statement-video...
Cytat:
those in the car were "understandably shaken" but not injured.
Dzięki za sprostowanie. Przyznaję, że przetłumaczyłem opis bez sprawdzenia informacji w necie.
Jeśli to możliwe, proszę administrację o korektę.
Jeśli to możliwe, proszę administrację o korektę.
Kupujesz mi nową przeponę.
Zajebistość tego filmu jest trudna do przebicia. Rechłam tak że się z krzesła zwaliłam, i to bez żartów (kaszel w trakcie brechtania w tym pomógł).
Jak to mówią: Żałuję jedynie, że mam tylko jedno piwo, które mogę postawić dla twojego posta.
Zajebistość tego filmu jest trudna do przebicia. Rechłam tak że się z krzesła zwaliłam, i to bez żartów (kaszel w trakcie brechtania w tym pomógł).
Jak to mówią: Żałuję jedynie, że mam tylko jedno piwo, które mogę postawić dla twojego posta.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.