👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślałem że drugi raz mu znów zajebie i wpadnie do garnka… ale i tak spoko zakończenie
"Miraculously, no one was injured in the incident despite one of the women seemingly screaming in pain amid the ball's destruction." No chyba nie.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Kierowca ponoć trup na miejscu.
Pojazdem jechały dwie kobiety i nie doznały żadnych obrażeń.
Delarosa napisał/a:
"Miraculously, no one was injured in the incident despite one of the women seemingly screaming in pain amid the ball's destruction." No chyba nie.
To niezly trup na miejscu
Cytat:
Kierowca ponoć trup na miejscu
Ponoć to szuka się źródeł.
belfastlive.co.uk/news/northern-ireland/phoenix-energy-statement-video...
Cytat:
those in the car were "understandably shaken" but not injured.
Dzięki za sprostowanie. Przyznaję, że przetłumaczyłem opis bez sprawdzenia informacji w necie.
Jeśli to możliwe, proszę administrację o korektę.
Jeśli to możliwe, proszę administrację o korektę.
Kupujesz mi nową przeponę.
Zajebistość tego filmu jest trudna do przebicia. Rechłam tak że się z krzesła zwaliłam, i to bez żartów (kaszel w trakcie brechtania w tym pomógł).
Jak to mówią: Żałuję jedynie, że mam tylko jedno piwo, które mogę postawić dla twojego posta.
Zajebistość tego filmu jest trudna do przebicia. Rechłam tak że się z krzesła zwaliłam, i to bez żartów (kaszel w trakcie brechtania w tym pomógł).
Jak to mówią: Żałuję jedynie, że mam tylko jedno piwo, które mogę postawić dla twojego posta.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie