👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ja już wiem skąd heyah bierze pomysły na reklamy... Walec wyrównalec jak nic...

produkcja: USA
gatunek: Horror, Akcja, Sci-Fi
data premiery: 1986-07-25 (Świat)
reżyseria: Stephen King
scenariusz: Stephen King
zdjęcia: Armando Nannuzzi
muzyka: AC/DC, Malcolm Young
czas trwania: 93
I wszystko jasne XD
gatunek: Horror, Akcja, Sci-Fi
data premiery: 1986-07-25 (Świat)
reżyseria: Stephen King
scenariusz: Stephen King
zdjęcia: Armando Nannuzzi
muzyka: AC/DC, Malcolm Young
czas trwania: 93
I wszystko jasne XD

no, to już wszystko jasne, tylko on ma tak nasrane we łbie, żeby wymyślić taką bzdurę

Super mega zajefajny film xP najlepsza akcja z mostem na początku filmu

Stephen King ? Nie mogę uwierzyć... Mam większość lepszych książek tego człowieka i nie miałem pojęcia, że stworzył... Stworzył coś tak ;/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie