📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

Normalni ludzie powinni mieć broń i powinno się strzelać do takiego bydła. Wku*wia mnie to iż nasze społeczeństwo stara się być coraz bardziej "cywilizowane" i "humanitarne", a bydło i bandyci wszelkiej maści wręcz odwrotnie. Sami z siebie robimy ofiary przez nieudolne prawo które nie chroni nas tylko tych złych. Póki każdy obywatel nie będzie miał pełnego prawa zabić bandytę, takie tragedie będą się zdarzały.
Biorąc pod uwagę w która stronę świat zmierza będzie ich tylko coraz więcej. Radzę się przyzwyczaić.
Biorąc pod uwagę w która stronę świat zmierza będzie ich tylko coraz więcej. Radzę się przyzwyczaić.

Fiestas napisał/a:
Albo zginałby zastrzelony własną bronią i niebezpieczni debile mieliby jeszcze jeden pistolet, który użyliby wielokrotnie tej nocy.
sadol.pl/uwazaj-bo-czarny-ma-bron-vt176416.htm <- link z harda

Tak gadacie o tym pozwoleniu na broń, ale czy możecie się jaśniej wyrażać? Rozumiem, że macie na myśli broń palną, a co się dzieje w chwili gdy kogoś zatrzymują z nożem? To legalne czy nie? Bo jeśli nie to powinny być za to takie same sankcje jak za posiadanie "klamki".
Jeszcze legalne. Nie wolno mieć katan, kastetów i czegoś jeszcze. Wszystko jest opisane w ustawie o broni i amunicji.
kola.lowiecki.pl/gdansk/cietrzew/prawo/prawo_3.html
kola.lowiecki.pl/gdansk/cietrzew/prawo/prawo_3.html

Godzina 3 w nocy to nie czas i miejsce zeby siedziec na ulicy. Ja w tym czasie siedze przed komputerem.
Moze dzieki temu zyje.
Moze dzieki temu zyje.
znaczy ja wiem że to już 2 strona tematu i nikt tego nie czyta ale zainteresowałem się tematem z uwagi że mieszkam w tym mieście już 4 lata, przeprowadziłem swoje małe śledztwo.
Sądząc po zeznaniach świadków i przeanalizowaniu całego możliwie dostępnego materiału; zdjęć, komentarzy, filmów, naniesieniu tego na stereotypowe zachowanie osób które oskarżam, naniesieniu na to opisu poszukiwanych:
byli to bramkarze z pobliskiego klubu.
dobrze ubrani, dobrze zbudowani, około 30 lat i od sterydów sieczka w głowie.
Chłopak nawywijał pijany w klubie (albo laska), wyszli (zostali wyrzuceni) ochroniarze dali jej w ryj na zewnątrz a koleś do nich poleciał no i niestety...
mam nadzieje ze ktos to przeczyta
Sądząc po zeznaniach świadków i przeanalizowaniu całego możliwie dostępnego materiału; zdjęć, komentarzy, filmów, naniesieniu tego na stereotypowe zachowanie osób które oskarżam, naniesieniu na to opisu poszukiwanych:
byli to bramkarze z pobliskiego klubu.
dobrze ubrani, dobrze zbudowani, około 30 lat i od sterydów sieczka w głowie.
Chłopak nawywijał pijany w klubie (albo laska), wyszli (zostali wyrzuceni) ochroniarze dali jej w ryj na zewnątrz a koleś do nich poleciał no i niestety...
mam nadzieje ze ktos to przeczyta

a za co? za akuku xD nie no prawda jest taka łódz to patologia obrzydliwa, ale rozumiem na bałutach zostac dziabnietym ale w centrum lodzi?
patologia maksymalna
ale goscie tez sa niezli
wieksi od goscia dwu krotnie
jeszcze ich dwójka i jeszcze ze sprzetem xD ale szmaty

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie