Kiedyś szukałem w tym morrowindzie jakiegoś chwasta czy innego j🤬ego grzyba przez tydzień. Oczywiście nie znalazłem, bo jak się potem okazało miałem jakieś złe sterowniki i niektóre modele sie nie pokazywały

Nigdy nie grałem w nudniejszą grę.
podpis użytkownika
I tak gówno z ciebie zostanie

Morrrowind, piekne czasy, pamietam jak mi ja kuzyn przyniosl i młocilem na gf2 32mb. Samo j🤬e chodzenie po wyspie z tą epicka muzyka potrafilo wp🤬lic 5 godzin bez znużenia... Swietna gra, swietny kilmat, soundtrack... Jedna z tych gier w ktore trzeba zagrac.
piękna gra, ogólnie całe The Elder Scrolls ma tak rozległą historię, że trudno to sobie wyobrazić. I ta muzyczka i klimat, coś pięknego
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
podpis użytkownika
Isn't one nail without dirt under it,Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...

@Anonymouz
chyba sobie zartujesz ze przejscie takiej gry wymaga mózgu... to nie jest rts albo coś podobnego o.O
chyba sobie zartujesz ze przejscie takiej gry wymaga mózgu... to nie jest rts albo coś podobnego o.O
Widziałem kiedyś speedrun Fallout'a 2. Przejście całego głównego wątku zajęło gościowi jakoś 14min.
Dla tych co nie pamiętają/są za młodzi - ukończenie tej gry to było ok 150 - 200 godzin
Dla tych co nie pamiętają/są za młodzi - ukończenie tej gry to było ok 150 - 200 godzin

Nie wiem jak wy, ale ja wolę POLSKIEGO Wiedźmina ,niż jakieś deelderskrolsy

reszta ma yt...
Skoro o speedrunach mowa...
Reszta ma yt...
Jednak Morrowind był najlepszy mimo wszystko, różnorodność zaklęć i swoboda, która w kolejnych wersjach jest coraz bardziej krępowana. Już boję się 6 części TES, założę się że z czarów pozostanie leczenie się i kula ognia, a z broni lekki pancerz, miecz i łuk. Już 5 część (Skyrim) ssie z połykiem!