k🤬a czy tylko ja nie gram w takie jebniete gry?
jestem j🤬ym wyrzutkiem....

SADOLERNI napisał/a:
Bo jesteś za głupi na takie gry w których trzeba czasem myśleć.k🤬a czy tylko ja nie gram w takie jebniete gry?
jestem j🤬ym wyrzutkiem....

Cytat:
Ciekawe czy ma dziewczyne.
Jak ktoś kto dochodzi w 4:11 może mieć dziewczyne?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

The elder scrols skończyło się właśnie na morrowindzie !
Nigdy nie zapomnę tych godzin spędzonych przy rozwiązywaniu questów.
Nigdy nie zapomnę tych godzin spędzonych przy rozwiązywaniu questów.

O wiele wiele wiele wiele lepszy był gothic.... skyrim dopiero nadrobil

czy gothic lepszy to kwestia gustu, ale skyrim zp🤬olili, zrobili z morrowinda gierkę na konsolę, i to taką, żeby typowy gimbus nie miał problemu przejść.
Akurat w morrowindzie scaling był bardzo lekki, i nie dotyczył nawet itemów o ile dobrze pamiętam. Nie psuł wcale gry, o ile nie było się takim ekstremalnym abuserem jak w wideo. Zj🤬i wszystko dopiero w oblivionie i skyrimie. Deadryczne rzeczy na bandycie przydrożnym, świętokradztwo
teken napisał/a:
Taki minus gry z lvl scalingiem.
lvl scaling to gówno.
Akurat w morrowindzie scaling był bardzo lekki, i nie dotyczył nawet itemów o ile dobrze pamiętam. Nie psuł wcale gry, o ile nie było się takim ekstremalnym abuserem jak w wideo. Zj🤬i wszystko dopiero w oblivionie i skyrimie. Deadryczne rzeczy na bandycie przydrożnym, świętokradztwo

Toć to stare jest, pamiętam jak ja powtarzałem po nim, ale udało mi się wychwycić wynik 34 minuty

Jakby kogoś interesowało, to link do stronki, na której umieszczone są rekordowe speedruny z różnych gier: speeddemosarchive.com/gamelist/PC.html
Mnie zastanawia tylko, co zrobi taki nołlajf, który będzie chciał pobić rekord w takim np. assassins creed II i braknie mu paru sekund
Mnie zastanawia tylko, co zrobi taki nołlajf, który będzie chciał pobić rekord w takim np. assassins creed II i braknie mu paru sekund

Kiedyś kupiłem Morrowinda ze stadionu za 25zł. Wszystko fajnie pięknie tylko, że cała gra była po Rosyjsku:)