C🤬jowy DJ. Grałem 3 lata w różnych klubach, mniejszych, większych, w takiej sytuacji włącza się to, co by chłopaki się wczuli
A tak serio to za późno ochronę zawołał i powtórzył to tylko raz, muzyka do zera, światła max jasne. Tu akurat tylko jakiś dwóch leszczy się bije, ale widziałem już sytuacje kiedy nap🤬lał się cała, niemała sala.

A tak serio to za późno ochronę zawołał i powtórzył to tylko raz, muzyka do zera, światła max jasne. Tu akurat tylko jakiś dwóch leszczy się bije, ale widziałem już sytuacje kiedy nap🤬lał się cała, niemała sala.

podpis użytkownika
Q L I M A X
MaszAyahuaskę jak widziałeś, że się nap🤬la cała sala to sam jesteś c🤬jowy DJ bo ten zaliczył tylko kilku

To są po prostu realia polskich klubów. Tylko u Nas j🤬e "Pompki", zamiast różnorodności w muzyce, tylko u nas są spięci jak baranie jaja po jednym łyku piwa. C🤬j nie zabawa.

Moje miasto takie piękne
@łeb_prosiaka
Uważaj żeby tobie sperma ojca do dupy nie "ściekła"

@łeb_prosiaka
Uważaj żeby tobie sperma ojca do dupy nie "ściekła"
@Swka widzę że nie zmarnujesz żadnej okazji żeby ponarzekać na nasz kraj. Ale uwierz mi, nie tylko u nas tak jest

podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Sama walka ssie, ale koleś z gumy uratował filmik. Ciekawe ile imprezek czekał żeby pokazać wszystkim ten zajebisty układ
podpis użytkownika
czarno to widze