📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Fajnie Fajnie, tylko to chyba jakiś gejklub, brakuje lasek na tym dancingu...

Idź na koncert i wróć cały. W domu znowu ci nie uwierzą że tylko tańczyłeś.

Ehh, pierwotny mosh wyglądał zupełnie inaczej, teraz wyszło z tego jakieś gówno.

Prz3m00 napisał/a:
Ehh, pierwotny mosh wyglądał zupełnie inaczej, teraz wyszło z tego jakieś gówno.
Pierwotny człowiek też wyglądał zupełnie inaczej, i patrz jakie gówno z niektórych wyszło :]
@Człapi
Forma wypoczynku formą wypoczynku, ale to co widzimy na filmie w moim odczuciu jest upadkiem rozumnego człowieka. I wiem że katharsis można przeżywać na wiele sposobów, ale ten jest wyjątkowo prymitywny. IMO oczywiście.
Forma wypoczynku formą wypoczynku, ale to co widzimy na filmie w moim odczuciu jest upadkiem rozumnego człowieka. I wiem że katharsis można przeżywać na wiele sposobów, ale ten jest wyjątkowo prymitywny. IMO oczywiście.
HC to jest to
Headwalking, stagediving, circle pit..
Jeśli kogoś podjarał ten filmik polecam na jutube dokument "Boston beatdown".

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie