podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Druga opcja był na takiej bombie że i tak nie wiedział co się dzieje.
Jakieś inne sugestie?
Edit
Sorry nie zauważyłem że tam coś go zarzuciło jakby ślisko albo czegoś się przestraszył i było ślisko i się wyjeba*.
Blondynka za kierownicą.
Blondynka, jasne. To pewnie wskazówki rodziców w Twoim pierwszym aucie. Trochę ryzykownie że wybrali akurat mustanga, chyba że mieli w tym jakiś cel. 🙂
podpis użytkownika
Partia Faszystowskiego Ż🤬dosojuszu Eurosovieckiej KomunyOjej, jakie przestraszenie tu nastąpiło. Jednak najbardziej czekałem na dalszy rozwój tej sytuacyji (czyt.: karambol) - cóż za rozczarowanie.
[ Dodano: 2025-05-14, 07:28 ]
uszkodzony ABS plus panika i możemy stawiać piwa
Taaa... zauważ że to ten słynnyj stopierwyj kiliometr. Wszystkie filmy z MKADu które widziałam są z 99..103 kilometra, bo akurat tam zrobili pokazówkę. Następnie te filmy są udostępniane na zgniłym Zachodzie aby ludzie myśleli że u was ludzie też mieszkają i drogi nie wyglądają jak w Demokratycznej Republice Ludowej Kongo.A u nas jeszcze cwaniakują jak dokończyć 3-pasmową obwodnicę Warszawy
I kierownicy sobie na tak szerokiej drodze nie radzą.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Taaa... zauważ że to ten słynnyj stopierwyj kiliometr. Wszystkie filmy z MKADu które widziałam są z 99..103 kilometra, bo akurat tam zrobili pokazówkę. Następnie te filmy są udostępniane na zgniłym Zachodzie aby ludzie myśleli że u was ludzie też mieszkają i drogi nie wyglądają jak w Demokratycznej Republice Ludowej Kongo.
I kierownicy sobie na tak szerokiej drodze nie radzą.
Zaczynam podejrzewać, że wcale nie jesteś Ukrainką tylko Rosjanką....
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.To coś nowego. Mogłabym prosić o przesłanki? Bo nawet języka nie znam (z podstawówki pamiętam co najwyżej cyrilicę, a i to z trudem).Zaczynam podejrzewać, że wcale nie jesteś Ukrainką tylko Rosjanką....
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.