Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Siriuz 2025-05-13, 23:04 2
A u nas jeszcze cwaniakują jak dokończyć 3-pasmową obwodnicę Warszawy

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
smc 2025-05-13, 23:08 6
Blondynka za kierownicą.

Zgłoś
jajkob 2025-05-13, 23:16
Myślę że chciał na początku skręcić w prawą ale cały czas bił się z myślami czy jednak lewym pasem nie będzie szybciej. Jednak z doświadczenia wiedział że lewy pas jest w dzień szybszy. Można powiedzieć że doświadczenie go zgubiło bo poczuł się zbyt pewny siebie i wiedział że i tak zdąży. Zdążyć skręcił , ale się wyjeba*.

Druga opcja był na takiej bombie że i tak nie wiedział co się dzieje.
Jakieś inne sugestie?

Edit
Sorry nie zauważyłem że tam coś go zarzuciło jakby ślisko albo czegoś się przestraszył i było ślisko i się wyjeba*.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-05-14, 0:23 1
smc napisał/a:

Blondynka za kierownicą.

Blondynka, jasne. To pewnie wskazówki rodziców w Twoim pierwszym aucie. Trochę ryzykownie że wybrali akurat mustanga, chyba że mieli w tym jakiś cel. 🙂
Zgłoś
SADOL.PL 2025-05-14, 0:33
Ojej, jakie przestraszenie tu nastąpiło. Jednak najbardziej czekałem na dalszy rozwój tej sytuacyji (czyt.: karambol) - cóż za rozczarowanie.
Zgłoś
twojstarytofagot 2025-05-14, 2:06 5
do kacapa dotarło nagle jaki to jest k🤬a dobrobyt mieć tyle pasów i mu odj🤬o, chciał ze wszystkich pokorzystać naraz

podpis użytkownika

Partia Faszystowskiego Ż🤬dosojuszu Eurosovieckiej Komuny
Zgłoś
esa 2025-05-14, 7:27
Serenus napisał/a:

Ojej, jakie przestraszenie tu nastąpiło. Jednak najbardziej czekałem na dalszy rozwój tej sytuacyji (czyt.: karambol) - cóż za rozczarowanie.

[ Dodano: 2025-05-14, 07:28 ]
uszkodzony ABS plus panika i możemy stawiać piwa
Zgłoś
metyoo 2025-05-14, 8:24 1
bardzo zmyślne bariery, takie nie za bezpieczne!
Zgłoś
ZiooMall 2025-05-14, 8:41 1
Jaki niezdecydowany ork
Zgłoś
rostyty45 2025-05-14, 9:07 1
za zdechłego kacapa piwko zawsze
Zgłoś
HectorTheMexican 2025-05-14, 12:41
Zmienił zdanie
Zgłoś
majeńka 2025-05-14, 17:01 1
Siriuz napisał/a:

A u nas jeszcze cwaniakują jak dokończyć 3-pasmową obwodnicę Warszawy

Taaa... zauważ że to ten słynnyj stopierwyj kiliometr. Wszystkie filmy z MKADu które widziałam są z 99..103 kilometra, bo akurat tam zrobili pokazówkę. Następnie te filmy są udostępniane na zgniłym Zachodzie aby ludzie myśleli że u was ludzie też mieszkają i drogi nie wyglądają jak w Demokratycznej Republice Ludowej Kongo.

I kierownicy sobie na tak szerokiej drodze nie radzą.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Siriuz 2025-05-14, 18:41
majeńka napisał/a:

Taaa... zauważ że to ten słynnyj stopierwyj kiliometr. Wszystkie filmy z MKADu które widziałam są z 99..103 kilometra, bo akurat tam zrobili pokazówkę. Następnie te filmy są udostępniane na zgniłym Zachodzie aby ludzie myśleli że u was ludzie też mieszkają i drogi nie wyglądają jak w Demokratycznej Republice Ludowej Kongo.
I kierownicy sobie na tak szerokiej drodze nie radzą.

Zaczynam podejrzewać, że wcale nie jesteś Ukrainką tylko Rosjanką....

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
majeńka 2025-05-14, 20:21 1
Siriuz napisał/a:

Zaczynam podejrzewać, że wcale nie jesteś Ukrainką tylko Rosjanką....

To coś nowego. Mogłabym prosić o przesłanki? Bo nawet języka nie znam (z podstawówki pamiętam co najwyżej cyrilicę, a i to z trudem).

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie