kierowca taksówki mielonka, pasażera coś nie mogą znaleźć...
(swoją drogą zajebiście ustawiona kamera - tak po kacapsku)
śmierć mówi na fajrant, mam jeszcze tylko jednego klienta
taksówka.rar
Widzę, że u kacapów wszystko po staremu.
Russkij mir w stolicy.
I ta zapierająca dech panorama moskiewskich słupów.
Nic tylko wsiąść do taksówki i pozwiedzać.
Co to za nuta, bo już Alzheimer mnie dopada.
Ale Ty Halman pchasz się na afisz ze wszystkim. Z opisami też. Sam pewnie jesteś z Rasyji kacapem. Nie odpisuj. Nie przeczytam. A wiem, że lubisz na siłę swoje racje forsować w pseudo-inteligentny sposob. Żałosny typ. Poprostu dodawaj filmy, nic więcej. Nie pozdrawiam.
..P.S mam nadzieję, że nie zgłosisz mnie do "płokułatuły"...
PentagramOdDiabła napisał/a:
Sam pewnie jesteś z Rasyji kacapem.
tak a putin to mój idol, szybko mnie rozpracowałeś saszka...
klient taxi zapłacił najwyższą możliwa cenę za ten kurs. I to za samo trzaśnięcie drzwiami.
Bracia Ukraińcy, kacapy już robią bokami Piszcie prośby do Pinokia a rodaka ZeLenskiego o wydaniw wam z naszych magazynów kałachów i po wiaderku amunicji , Jest was u nas tyle że możecie sformułować kilka dywizjii gotowych walczyć z Ruskimi najeżdzcami i mordercami waszych kobiet i dzieci . Nie siedzcie tylko na internecie ale walczcie o waszą ojczyznę. Trzymamy kciuki za wasze postępy i osiągnięcia . Jesteście mądrym i silnym narodem który przez przypadek z klauna zrobił przywódcę .
Pozostało się jeszcze jakieś sto czterdzieści trzy miliony, trzysta dziewięćdziesiąt dziewięć tysięcy... eghm Tzn osiem tysięcy bo dziś pod Chersoniem wyparowało ich trochę.
Ej może wystarczy zalać zsrr alkoholem dla każdego w każdej ilości, to sami się dokonczą?
t................0
2022-11-04, 0:29
Cloverface napisał/a:
Ej może wystarczy zalać zsrr alkoholem dla każdego w każdej ilości, to sami się dokonczą?
Odpada. Nie ma tyle ogórków na świecie