👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znienacka utopiwszy się w brudnej wodzie jak smoła i w p🤬du wylądowali.
@up Za nadmiar emotikionek powinieneś dostać w5
P.S.Ratowałbym te szubrawe cycate cycoliny i robił sztuczne oddychanie
P.S.Ratowałbym te szubrawe cycate cycoliny i robił sztuczne oddychanie

Ciekawe czy wszyscy połamali kręgosłupy czy jednak było głębiej
Zawsze mnie dziwiło dlaczego te wiszące mostki zawsze zawalają się na amerykańskich filmach Jeśli jakąś scenę kręcą na czymś takim to niemal pewne jest to że się zaraz ustrojstwo się zerwie. A tu proszę nie wyreżyserowany autentyk.
Ale to tylko dla tego że zbyt wielu ludzi naraz wlazło:
A tutaj mój test wytrzymałości podobnego mostka :
Ale to tylko dla tego że zbyt wielu ludzi naraz wlazło:
A tutaj mój test wytrzymałości podobnego mostka :

Blokada została zwolniona, następuje losowanie śmierciolotka.
No. Tak się powinno ustawiać zawodników na starcie wyścigu pływackiego.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie