-Mam wszystkie kończyny.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Ola gringoO k🤬a.... co za logika. Jakby k🤬a nie było inwalidów w Kanadzie czy Australii czy Polsce.
Trolujesz czy po prostu brak wiedzy we łbie?
Czyli jednak debila spotkałem, co nie ogarnia podstaw wiedzy o świecie
![]()
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Pozdrawiam z krainy, gdzie ludzie rodzą się w nienawiści do ponad stuletniego już wroga - komunistów
![]()
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
I dlatego śmierć socjalistom, śmierć komunistom! PRzez te k🤬y dalej mamy w c🤬j meneli, w c🤬j nierobów, w c🤬j rencistów bez roboty i w c🤬j reszty tego ścierwa. Brak socjalizmu eliminuje ścierwo ze społeczeństwa w kilka pokoleń.
Rasa żółta cec🤬je się całkiem innym podejściem do pracy. Widać to od Japonii po Chiny.
Jeśli spojrzymy na gospodarke i dodamy do tego ile jest Chinczyków to idzie wywnioskować że USA (a przez to i my) jesteśmy w głębokiej piździe.
Gdy Europa zastanawia się jak zrównać płace męskie i żeńskie w imie równotraktowania albo jakie zakazy wprowadzić żeby zmniejszyć nastroje antyimigranckie to w tym czasie Chińczycy budują fotowoltaiczne autostrady.
Dokładnie!
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.